• Ontwikkelingen binnen de Jeugd Commissie

 • De afgelopen maanden hebben er zich binnen de Jeugd Commissie van VV Groote Lindt de nodige ontwikkelingen voorgedaan. De hoogste tijd om jullie hierin mee te nemen. 

  Daar Martijn Stoop aan het begin van dit seizoen is toegetreden tot de staf van onze hoofdmacht heeft hij zijn rol als lid van de Jeugd Commissie “moeten” afgeven waarbij hij echter wel hoofdtrainer van JO12 is gebleven. Op dat moment heeft Bob Lansbergen, eigenlijk redelijk geruisloos, zijn plaats ingenomen. In de afgelopen periode hebben we mogen ondervinden dat Bob een welkome aanvulling voor onze Commissie is waarbij we weer een vertegenwoordiger hebben die actief is bij onze jongste leden om aanwas te stimuleren. 

  Langs deze weg willen wij Martijn nogmaals bedanken voor zijn inzet binnen onze Commissie en zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de Jeugd. 

  In de loop van het seizoen heeft Erwin van der Linden met pijn in zijn hart moeten aangeven dat hij zijn rol als Coördinator van de Onderbouw niet meer kon combineren met zijn zakelijke plannen en nieuwe studie. We zijn met elkaar op zoek gegaan naar een vervanger en zijn verheugd jullie te kunnen melden dat we deze hebben gevonden: 

  Danny Bos zal vanaf heden de rol van Coördinator Onderbouw op zich nemen. Danny is 3 jaar lang hoofdtrainer geweest binnen de Jeugd en heeft in die tijd zijn UEFA-C diploma mogen halen. Welkom terug binnen de Jeugd, Danny! 

  Erwin willen we enorm bedanken voor zijn inzet tot zover! Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan onze Jeugdopleiding om het naar een hoger niveau te tillen. We zijn ervan overtuigd Erwin terug te zien op en langs onze velden als zijn carrière in rustiger vaarwater terecht is gekomen. Succes Erwin! 

  Verder hebben we de laatste weken diverse gesprekken gevoerd om continuïteit binnen onze Jeugd Commissie te garanderen en het beleidsplan van VV Groote Lindt richting de toekomst te borgen. Enerzijds met echte Lindtenaren anderzijds ook met externen. Het is nog te vroeg om hier concreet wat over te melden maar wij zien de toekomst rood-wit kleurig tegemoet. 

  Jeugd Commissie VV Groote Lindt

  Arjan Otto, Arno Cok, Bob Lansbergen, Danny Bos en Dave Klootwijk