• De Groote Lindt voetbal challenge

 • De Groote Lindt voetbal Challenge is voor alle jeugdspelers en andere (senioren) leden van Groote Lindt!

  In verband met het Corona-virus zijn alle wedstrijden waarschijnlijk een aantal weken afgelast en zal er niet getraind worden. We zijn inmiddels in de tweede week zonder gezamenlijke voetbalactiviteiten en dat gaat nog nog wel even duren. Omdat wij jullie enorm missen en het belangrijk vinden dat jullie toch blijven oefenen, en tegelijkertijd  van jullie voetbalskills willen blijven genieten, starten we met de Groote Lindt voetbal Challenge.

  1. Iedere drie dagen een Challenge
  Om de drie dagen wordt er een nieuwe challenge gedeeld via de trainers, leiders en de Social-Media kanalen van Groote Lindt. De eerste Challenge zal gedeeld worden op woensdag 25 maart.

  2. Film de Challenge
  Vraag iemand om jou te filmen terwijl je de Challenge uitvoert.

  Lukt het je niet? Dat geeft natuurlijk helemaal niks, maar laat dan in ieder geval zien dat je goed oefent. Misschien kunnen de trainers of je teamgenoten je een tip geven zodat het je uiteindelijk wel gaat lukken. Een vereenvoudigde versie van de Challenge is natuurlijk ook goed.

  3. Deel met je trainer
  Vervolgens stuur je de video op naar je trainer en teamgenoten via de WhatsApp.

  4. Maak kans op leuke prijzen
  De drie spelers uit de jeugdopleiding die de meeste Challenges hebben voltooid of enorm hun best hebben gedaan, ontvangen hiervoor een prijs. Wij zullen alleen Challenges uitwerken die overeenkomen met de richtlijnen en de maatregelen van de autoriteiten m.b.t. het Corona-virus. Dat betekent dat het voornamelijk individuele Challenges zijn die spelers thuis kunnen uitvoeren. Volg bij de deelname aan de Groote Lindt voetbal Challenge altijd de richtlijnen van de autoriteiten en bepaal zelf of je wel/niet wilt deelnemen aan de verschillende Challenges.

  5. Mogelijk gaan we de ingestuurde filmpjes of een selectie hiervan publiceren op Social Media en/of de website. Mocht je dit niet willen (wanneer jij minderjarig bent, overleg met jouw ouders), geef dit dan aan als je een filmpje instuurt.

   

 • Challenge 1

  De challenge voor vandaag wordt voorgedaan door 1e elftal aanvoerder Danny Bos. Het is de bedoeling de bal minimaal een paar seconden op je voet stil te houden. Als het je lukt om het helemaal na te doen is het super! Maak er een video van en post deze in de team app. Veel succes!!

 • Challenge 2

 • Challenge 3

  Hallo allemaal, dit is alweer de 3e challenge. Kijk maar goed naar het filmpje en probeer je eigen record steeds te verbeteren. Is het koppen met een bal te moeilijk, probeer het dan met een ballon. Heel veel succes.

 • Challenge 4

  is er één voor de keepers, maar spelers kunnen deze natuurlijk ook doen om fit te blijven. We zien jullie filmpjes graag tegemoet.

 • Challenge 5

  Goed luisteren naar de instructie dan moet het lukken. We zijn erg benieuwd naar jullie filmpjes.

 • Challenge 6

  Jullie ouders hebben waarschijnlijk genoeg oefenmateriaal in huis. Succes met deze challenge!

 • Challenge 7

  Het hooghouden gaat al zo goed dat we het iets moeilijker gaan maken. Succes met oefenen.

 • Challenge 8:

  Wederom een zeer uitdagende challenge, maar die ook makkelijker te maken is. Lukt het nog niet, doe het dan weer met een stuit tussen het overspelen of met een ballon. Wel de filmpjes blijven sturen hoor.