• Nieuw sponsorcontract voor 3 jaar tussen Groote Lindt en ING

  • Groote Lindt verlengt haar samenwerking met nogmaals drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. 

    Groote Lindt is blij met het vertrouwen van ING om ook de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het
    amateurvoetbal. Bestuurslid Erik Franzen: “We zijn ontzettend trots op de hernieuwde samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij ons unieke kledingplan in stand houden. Met het kledingplan bereiken we dat alle spelers, ongeacht financiële draagkracht en spelniveau, in een zelfde wedstrijdtenue spelen. En dat onze jeugdspelers op zaterdag allemaal hetzelfde presentatiepak dragen. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

    Voetbal voor iedereen
    “Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met Groote Lindt en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.