• Noodzaak

  Om een voetbalwedstrijd te kunnen organiseren zijn er meerdere dingen nodig, een veld, 2 goals, een bal en niet onbelangrijk een scheidsrechter. Een vaak onderschatte en bekritiseerde rol. Het wedstrijd Secretariaat van zowel de jeugd als de senioren moeten elke week weer puzzelen om deze functie bij alle wedstrijden in te vullen. Daarom zijn wij opzoek naar zowel scheidrechters voor de Jeugd als scheidsrechters voor de senioren.

  Wie kan zich aanmelden?

  Iedereen vanaf 12 jaar mag van de KNVB een F-wedstrijd fluiten hierom is dit ook de minimale grens voor inschrijving.  U zult vast denken ik ben geen lid dus ik kan dit niet op me nemen. Niets is minder waar ouders zowel moeders als vaders kunnen zich aan melden.

  Wat biedt de vereniging

  Uiteraard gooit de vereniging u niet in het diepe. Elke scheidsrechter wordt een scheidsrechter cursus aangeboden waar de kneepjes van het vak worden geleerd. Ook worden alle nieuwe scheidsrechters bijgestaan door een coach die de scheidsrechter begeleid en eventuele tips en tricks meegeeft. Ook word er ieder jaar een scheidsrechteravond georganiseerd waarbij kennis wordt gedeeld en bij gespijkerd.

  Persoonlijke doelen

  Uiteraard zijn niet alleen de spelers die profiteren van een scheidsrechter. Leiding geven aan een voetbalwedstrijd is een goed alternatief om de conditie op te bouwen en op pijl te houden en is daarom ook een uitstekend alternatief voor hardlopen. Mensen met ambitie zijn ook van harte welkom, want elke grote scheidsrechter begint met fluiten op een vereniging. Ervaring op doen om later wedstrijden te fluiten voor de KNVB is dan natuurlijk mogelijk, scheidsrechters als Björn Kuipers, Kevin Blom en Christiaan Bax zijn ook ooit bij een vereniging begonnen.

  Hoe meld ik mij aan?

  Stuur een e-mail naar info@grootelindt.nl en vermeld daarin de volgende gegevens:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geslacht
  • Aanvullende informatie of vragen