• Meer informatie over de Avondvierdaagse

 • Het is aftellen geblazen, want over een paar dagen start de Avondvierdaagse en Groote Lindt loopt natuurlijk mee. De laatste voorbereidingen zijn in gang gezet. Er lopen 88 mensen in onze clubkleuren mee. Denk er dus aan om je tenue ook aan te trekken!

  Kijk naar de Groote Lindt vlaggen
  We verzamelen dinsdag 6 juni om 18.30 uur op de parkeerplaats van Winkelcentrum Walburg aan de Biesbos. We weten nu nog niet het nummer van ons startvak, maar houdt de Groote Lindt vlaggen in de gaten.

  Om 19.00 uur vertrekken we en we zijn rond 20.30 uur terug, zodat je eventueel weer opgehaald kan worden (bij het startvak).

  De begeleiding is inmiddels ook ge├»nformeerd. Vooraf en na het lopen meld je je (geld voor alle vier de avonden) bij dezelfde begeleiding. Hij/zij geeft je op dinsdag de bandjes en op vrijdag, als je alle vier de dagen hebt volbracht, een mooie medaille. 

  Niet vergeten
  Naast een paar goede wandelschoenen dragen we met zijn allen het Groote Lindt tenue. Zorg voor voldoende drinken en eventueel wat lekkers. 

  Voor de fans
  Natuurlijk willen je ouders, vrienden, familie etc je komen aanmoedigen langs de route. Kijk op de website van de avondvierdaagse voor alle routes en routekaarten: Informatie | Avondvierdaagse Zwijndrecht

  Alvast heel veel plezier toegewenst! Trouwens ken je het clublied van Groote Lindt nog???

  Als Groote Lindt verschijnt,
  met rood-wit-zwarte kleuren,
  daar kun je van opaan,
  dan gaat er iets gebeuren.

  Bij voor of achterstand,
  we blijven steeds sportief
  en hebben onze kleuren
  en onze voetbal lief.

  Als wij gaan spelen,
  en het fluitsignaal weerklinkt,
  Hollekide hoor je langs de lijnen,
  't is Groote Lindt dat overwint.

  (gevolg door een yell: Groote Lindt aiaiaiai...)