• De afkorting mDWF staat voor mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier. Concreet: je hebt volgend seizoen geen PC en pasjes meer nodig om te voetballen maar twee apps, namelijk voetbal.nl (of Sportlinked) en de wedstrijdzaken App. En het mooie is: alles is vanaf het begin van de competitie aan elkaar gekoppeld. Wat we allemaal met deze koppeling bedoelen wordt in aanloop naar het nieuwe seizoen wel duidelijk, maar het is nu belangrijk om je e-mail adres te controleren. 

    Let op! Het is nu nog meer dan ooit belangrijk dat Groote Lindt de beschikking heeft over je e-mail adres. Waarom? Je hebt vanaf het nieuwe seizoen maar 1 plek waar je al je (verenigings)gegevens raadpleegt en dat is de (Groote Lindt) app. En zonder geldig en geverifieerd e-mail adres kun je niet bij deze gegevens. Wat moet je doen? Ontvang je op dit moment al je contributiefactuur (van uzelf en/ of uw kind(eren)) via e-mail? Bedankt dan hebben we de juiste gegevens. Krijg je deze nota niet digitaal of twijfel je aan de juistheid van het opgegeven e-mail adres? Stuur dan een e-mail naar contributie@grootelindt.nl zodat de gegevens kunnen worden geverifieerd en/ of worden aangepast. 

    Meer weten over het mDWF? De KNVB heeft een aantal korte (minder dan 1 minuut) filmpjesgemaakt om te laten zien wat de impact is van het dMWF op de diverse rollen in een voetbalvereniging. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een scheidsrechter maar ook aan een teamleider of ledenadministrateur. Iedereen heeft er over een aantal weken mee te maken. Bedankt voor het kijken en vergeet je niet om het e-mailadres te controleren?