• Opkikker Lichtjestoernooi

  Groote Lindt is erg trots, dat zij inmiddels de zevende editie (november 2018) van het Opkikker Lichtjestoernooi mag organiseren. Een toernooi waarbij Groote Lindt niet alleen vele kinderen de kans biedt om tegen diverse regionale en (inter)nationale teams in de avonduren te spelen (al dan niet onder kunstlicht), maar ook een toernooi waarbij Groote Lindt haar maatschappelijk partner Stichting Opkikker op de voorgrond plaatst.

  De organisatie van een dergelijk toernooi brengt met zich mee dat het gezellig druk wordt op onze accommodatie. Er zal daarnaast ook rekening moeten worden gehouden met drukte in de kleedkamers en op de parkeerplaatsen. Graag willen wij u wijzen op de volgende algemene informatie.

  Programmaboekje
  Voor ieder toernooi wordt een programmaboekje samengesteld. Bij ieder toernooi treft u hiervoor de link om deze online in te zien aan.

  Online standen en schema inzien
  Tijdens het toernooi wordt gebruik gemaakt van speciale toernooisoftware. De organisatie werkt zo snel mogelijk de uitslagen bij waardoor u direct kunt zien wat dit voor gevolgen heeft voor de stand. Tevens is het mogelijk om het volledige schema in te zien. Het online inzien van de standen en het schema is mede mogelijk gemaakt door Bremmer Makelaars.

  Volg het Lichtjestoernooi op Facebook
  Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van Het Opkikker Lichtjestoernooi en like de speciale Facebook pagina.

 • Informatie Lichtjestoernooi 16 maart 2019

  Meer informatie over dit Lichtjestoernooi komt binnenkort beschikbaar. Wilt u nu alvast meer informatie over inschrijven voor dit toernooi? Mail dan naar toernooien@grootelindt.nl.

 • Klik hier voor het programmaboekje
 • Volg hier live de standen en uitslagen
 • Informatie Lichtjestoernooi 3 november 2018

 • Klik hier voor het programmaboekje

 • Volg hier live de standen en uitslagen