• Kunstgras blijft een probleem voor topploegen

  • Vandaag, 9 maart, stond voor Groote Lindt JO10-2 de streekderby tegen ASWH op het programma. De start was om 11.00 op het nepgras van de Ambachters. Ondanks het late tijdstip leken we nog niet uitgeslapen, want al snel stond het 1-0 voor ASWH door niet adequaat handelen. Dit leek al snel op een incident want door mooi samenspel van de 3 J's Jesse, Jayden de W. en Jacco wist laatstgenoemde netjes de 1-1 in te tikken. Dit beloofde wat goeds!

    Helaas bleek het tegengestelde waar....Onze spitsen stonden te diep, onze handelingssnelheid was te laag, er werden te weinig duels gewonnen en ons doel werd vaak niet goed verdedigd, kortom een offday zo leek het. 

    Na de rust zag het er gelukkig iets beter uit, maar een wedstrijd werd het helaas nooit. De laatste goal van de wedstrijd werd na een knappe actie op links door Jayden de W. netjes afgemaakt door naar binnen te kappen en met rechts af te ronden....11-2 eindstand. 

    Groote Lindt JO10-2 en kunstgras is wederom geen goede combinatie gebleken....Gelukkig hebben de topploegen in de Eredivisie daar ook last van, daar houden we ons maar aan vast ;-) 

    Volgende week weer bikkelen op eigen terrein, op een echte ondergrond, tegen De Alblas JO10-2 aanvang 10.00 uur. Tot volgende week!