• Kleedkamer 5 vanaf maandag 4 juni niet gebruiken

  • Misschien heeft u zich afgevraagd waarom er al geruime tijd twee zwarte containers op de parkeerplaats staan. Graag brengen wij u op de hoogte van het waarom zodat u hopelijk ook begrip heeft voor het feit waarom u vanaf maandag 4 juni voorlopig geen gebruik meer kunt maken van kleedkamer 5.

    Zoals u weet staan er aan de achterzijde van ons complex een tweetal containers en een "pipo" wagen. Eén van de twee containers is versleten en moet worden vervangen. Daarnaast is er een tekort aan opslag waardoor er gekozen is om ruimte te maken voor een extra container, maar om de volledig versleten pipo wagen (opslag) af te breken en af te voeren.

    In goed overleg met de gemeente Zwijndrecht is er daarnaast voor gekozen om onder de drie (!) containers stelcon platen te leggen zodat hiermee direct een goede en bestendige ondergrond wordt gerealiseerd. De verwachten is dat de werkzaamheden in de derde week van juni zijn gerealiseerd. En wat heeft dit te maken met kleedkamer 5? Die zal vanaf maandag 4 juni worden gebruikt voor de tijdelijke opslag van de spullen die zich nu in de pipo wagen en container bevinden.