• Keurige overwinning Groote Lindt bij Schelluinen

• Op een zonnige zaterdag in Schelluinen op een uitstekende grasmat wist Groote Lindt de volledige winst te behalen met 1-3 overwinning.

Nadat de schamele hoeveelheid toeschouwers plaats hadden genomen langs de lijn wist Schelluinen snel na de aftrap de 1-0 te maken. Groote Lindt begon dus niet scherp genoeg maar wist zich direct te herstellen. Na een kwartier speeltijd was het Bas Jansen die de 1-1 op het scorebord liet zetten. Er volgde een periode waarin Groote Lindt veelvuldige balbezit kende. Echter dit werd niet direct in doelpunten uitgedrukt. Schelluinen hanteerde veelvuldige de lange bal echter zonder resultaat. Met een 1-1 ruststand werd de kleedkamer opgezocht op sportpark "Scalune"

Na de rust het zelfde spelbeeld waarbij Groote Lindt op zoek ging naar de overwinning. Na een uitstekende combinatie was Groote Lindt alleen af te stoppen door een overtreding in het strafschopgebied. Een penalty en een rode kaart voor Schelluinen was het gevolg. Patrick Tukker nam de verantwoordelijkheid en schoot de 1-2 van de penaltystip onberispelijk in. Aan het einde van de 2e helft ging Schelluinen met nog 10 spelers "alles of niets" spelen. Hiervan wist Patrick Tukker gebruik te maken en met een knal van buiten de 16 de 1-3 te scoren. Groote Lindt hield daarna stand en trok mede door een redding van keeper Klootwijk de winst over de streep. Met 3 punten en 4 gele kaarten vertrok Groot Lindt vanuit Schelluinen terug naar sportpark Bakestein.

Door deze overwinning blijft Groote Lindt in de top 3 en vervolgd dus de prima seizoensstart. Volgende week zaterdag komt de nummer 2 van de ranglijst De Alblas naar Bakestein en zal Groote Lindt moeten laten zien wat het waard. Een echte topper waar de scheidsrechter om 14.30 uur voor de eerste keer zal fluiten.