• Cees Kessels 70(!) jaar lid!

 • Cees is in november 1948 op 8-jarige leeftijd lid geworden van VV Groote Lindt. Overigens mocht je in die tijd pas lid worden als je minimaal 8 jaar oud was. Cees is bij VV Groote Lindt gestart in een pupillenelftal.

  In 1988 was Cees 40 jaar lid. Op de website van VV Groote Lindt zijn de foto's van dit jubileum in te zien (Menu Vereniging, Historie). Cees heeft alle senioren elftallen doorlopen en een aantal jaar in de hoogste selectie elftallen gevoetbald. Op latere leeftijd is Cees leider geworden en sinds zijn pensioen is hij vrijwilliger van onze vereniging. Cees viert morgen (28 november) zijn 78e verjaardag.

  Vanmorgen is Cees door meer dan 20 personen met koffie en gebak verrast. Geen poespas, zoals Cees dat pleegt te zeggen, maar gewoon een gezellig samenzijn. Wij bedanken iedereen die vanmorgen hierbij aanwezig was. Ongetwijfeld horen we deze week, dat het allemaal niet had gehoeven maar reken er maar op dat Cees dit gebaar heeft gewaardeerd.

  En wij waarderen Cees. Enorm. Cees is gelukkig nog steeds in goede gezondheid. Cees gaat deze week weer 4(!) velden krijten en wij hopen, dat we nog lang op hem mogen rekenen. Maar het schoonmaken van de kleedkamers, het bijhouden van het complex en het krijten van de velden gaat ook Cees niet in zijn koude kleren zitten. Dit is de reden, dat we zondag 16 december een krijtmiddag gaan organiseren.

  Op deze middag gaat Cees ons uitleggen hoe krijten precies werkt. Hoe zet je een veld uit, hoe maak je de machine schoon, etc. Het krijten van de velden trekt een zware wissel op Cees. Wij zouden het dan ook waarderen als er een aantal mensen opstaan, die Cees hierbij kunnen assisteren. Als we er in slagen om een aantal mensen te vinden die hierbij aanwezig kunnen zijn, dan doen we niet alleen de vereniging maar ook Cees een heel groot plezier.

  Vergeet vandaag, morgen, donderdag of zaterdag niet om Cees te feliciteren en natuurlijk graag tot ziens op zondag 16 december!

  Hoofdbestuur

  VV Groote Lindt