• JO9-4 thuis tegen Alblasserdam op zaterdag 17 februari

  • Vandaag stond er een nieuwe oefenwedstrijd op het programma. De fans waren weer met vele aanwezig en konden niet wachten tot de opstelling bekend zou worden.

    Connor in het doel met voor hem in de verdediging Damain, Lennon en Shane. Stijn en Fedde in de aanval. Lars stond in het begin samen met trainer Denis aanwijzigingen te geven.

    In de eerste 3 minuten ging het snel, maar daarna viel er heel lang geen doelpunt. De verdediging stond goed en als Alblasserdam erdoorheen kwam redde Connor de ballen uit het doel. Shane scoorde aan het eind van de eerste helft een mooi doelpunt! In de rust stond het 1-5.

    Na een peptalk van de trainer in de kleedkamer en de terugkeer van Mike & Abdullah (die de eerste helft invielen bij JO9-3) gingen de jongens weer het veld op. Iedereen deed super zijn best en in de tweede helft hebben Lennon en Mike ook nog een doelpunt gemaakt! Totaal hebben we 3-11 verloren, maar aan de inzet van JO9-4 ligt het niet. Wat zijn jullie een toppertjes! Op naar de eerste wedstrijd van de competitie.