• JO9-1 op zoek naar punten

 • Zaterdagochtend 3 februari 2024 verzamelt JO9-1 zich al vroeg op het koude veld van vv Drechtstreek. Na het nipte verlies van de week ervoor zijn de mannen op jacht naar hun eerste punten!  

  De scheidsrechter laat Groote Lindt als eerst aftrappen. Vanaf de aftrap is Groote Lindt gretig. Ze zetten druk en dit resulteert in een paar kansen waardoor er al na het eerste kwart 0-2 (Luuk in dribbelen, 1-2tje met Danilo en scoren 0-1) (Luuk neemt corner, Marcel legt klaar en Danilo scoort 0-2) op het scorebord staat.

  Na de eerste time-out is het Drechtstreek die de druk opvoert. Zij komen terug op 2-2 en met deze stand lijken we te gaan rusten. Guus staat te keepen als een pro en houdt veel ballen eruit. Helaas schiet Drechtstreek met een wippertje over de keeper de 3-2 binnen. 

  Tijd voor thee, aa, limonade, peptalk en pauze. 

  Groote Lindt is opnieuw gretig wanneer de tweede helft start. Helaas is het Drechtstreek dat eerst scoort en de 4-2 noteert. Maar Guus is nu in de aanval en tekent voor de 4-3 op aangeven van Brady. Time-out.

  Groote Lindt is op jacht en geeft niet zomaar op! Florian mag van ver schieten, keeper staat ver voor zijn doel, en Florian schiet hem over de keeper in het goal. 4-4. De slotfase is wat rommelig. De scheidsrechter geeft een vrije trap aan Drechtstreek en dat maakt 5-4. Groote Lindt blijft vechten en Danilo schiet in de laatste seconden (!) de 5-5 vanaf de middellijn binnen. Direct daarna fluit de scheidsrechter de wedstrijd af. Gefeliciteerd met jullie eerste punt in de hoofdklasse mannen!

   De trainer vertelt: "Bedankt voor de inzet vandaag weer geknokt voor elke meter!! Met een verdiend resultaat 5-5!"