• JO15-1 wint vriendschappelijke wedstrijd tegen ASWH JO13-1

  • Afgelopen zaterdag kreeg de JO15-1 van Groote Lindt bezoek van de JO13-1 van ASWH. Zij komen uit in de 4e divisie en ondanks het leeftijdsverschil was Groote Lindt op zijn hoede. Alyssa was op vakantie, maar gelukkig kon Collin uit de JO13-1 deze zaterdag voor haar invallen. 

    Een wedstrijd waar ouders langs de kant zich afvroegen of er niet oudere spelers rondliepen in het elftal van Groote Lindt. Dit was echter niet het geval, Groote Lindt 15-1 is een mix van jongens en meiden waar ongeveer de helft zelfs nog eerstejaars is en er vandaag met de toevoeging van Collin ook nog eens 2 O13 spelers zelfs meededen. Desalniettemin zit er misschien toch wat anders in de aardappels in Zwijndrecht want het verschil in fysiek was groot. 

    ASWH probeerde Groote Lindt direct onder druk te zetten maar dat lukte niet goed. Want buiten het fysieke verschil zit er ook een goede ontwikkeling in het voetbal. De Lindt liet de bal gaan en met het inmiddels bekende combinatiespel werd ASWH naar achteren gedrongen. Binnen de acht minuten werd de score geopend. 

    Groote Lindt liet niet meer los en speelde een sterke eerste helft waarin het veel de bal had en de score liet oplopen tot een 3-0 ruststand. ASWH kon een enkele keer gevaarlijk worden en was ook dichtbij een goal maar het fraaie schot eindigde op de lat. De tweede helft schakelde Groote Lindt nog een versnelling hoger en liet het de score verder oplopen. De mooiste goal werd tot het laatst bewaard. Het was Han die met een schot vanaf een meter of 40 over de keeper voor het slotakkoord tekende en zo de 9-1 (!) eindstand op het spreekwoordelijke scorebord zette. 

    Een leuke oefenwedstrijd waar na hun eigen wedstrijd Brent, Levi, Jayden en Boaz ook nog mee mochten doen met de 17-1. Al met al allemaal positieve ontwikkelingen. Klik hier voor de fotoreportage.