• JO15-1 wint thuis van RCD

  • Afgelopen zaterdag kwam de JO15-2 van RCD op bezoek bij Groote Lindt en deze keer mocht de aftrap plaats vinden op het hoofdveld.

    De Lindt werd al snel onder druk gezet door RCD en speelde niet hun eigen spel. Door onze goed oplettende grensrechter Willem kon de enige goal die RCD maakte terecht afgekeurd worden voor buitenspel. Groote Lindt had echter zelf ook op voorsprong kunnen komen, door een bal van Nienke die door een speler van RCD voor, op of achter de lijn werd weggewerkt en volgens de grensrechter van RCD niet over de lijn was. De omstanders en spelers twijfelen tot op heden ook nog, maar we laten het over aan de foto’s en scheidrechter. Met een 0-0 stand gingen beide teams de rust in.

    De tweede helft startte en Groote Lindt was sterker uit de kleedkamer gekomen. Uiteindelijk mocht Fasil de score openen voor Groote Lindt door een assist van Jurre. En twee minuten later mocht Jurre zelf de 2-0 score op het bord zetten. Dit was dan ook de eindstand van de wedstrijd.

    Wat opviel was dat RCD moeite had met onze sterk spelende verdedigers en verdedigster en soms meer bezig waren met de spelers/speelsters dan met de bal. De frustratie was na afloop bij sommige spelers van RCD ook duidelijk te zien en te horen. Voor sommige spelers en speelsters van Groote Lindt de complimenten van het niet laten afleiden van taalgebruik of kleine overtredingen en gewoon hun eigen voetbalspel te hebben gespeeld. Voor het fotoalbum gemaakt door Miranda Klootwijk klik hier 

    Aanstaande zaterdag heeft de JO15-1 geen competitie wedstrijd, maar op woensdag 27 maart is er een inhaalwedstrijd bij en tegen Pelikaan om 19.15 uur.