• JO15-1 speelt gelijk in Prinsenbeek

  • Afgelopen zaterdag speelde de JO15-1 van Groote Lindt hun eerste wedstrijd in de laatste fase. De JO15-1 is gepromoveerd naar de tweede klasse en vandaag lieten ze zien ook dat niveau goed aan te kunnen. De aftrap was om 10:15 uur in Prinsenbeek tegen Beek Vooruit. Vanaf de zijlijn leken de eerste twintig minuten een vriendelijk potje te worden waarin beide elftallen aan elkaar gewaagd waren. Helaas bleek daar verandering in te komen toen de scheidsrechter een aantal besluiten nam die nog steeds niet duidelijk zijn voor de toeschouwers, spelers en speelsters van Groote Lindt. Overtredingen die op Groote Lindt werden gemaakt werd niet voor gefloten of we kregen een vrije trap tegen en zo kunnen we nog wel even doorschrijven over beslissingen die op de dag van vandaag niet duidelijk zijn.

    Met de stand van 0-0 gingen beide teams aan het water en moest er een andere tactiek verzonnen worden. Beek Vooruit kwam sterker uit de kleedkamer en ging meer druk zetten op ons middenveld en verdediging. Wat voor de toeschouwers duidelijk was, is dat Groote Lindt op dat moment niet als een team speelde. Spelers en speelsters raakte al dan niet terecht geïrriteerd door de scheidsrechter en verloren de concentratie en scherpte. Door een overtreding van Groote Lindt kon Beek Vooruit dan ook een doelpunt maken. Terwijl de scheidsrechter nog bezig was om de spelers van De Lindt op afstand te zetten werd de bal slim en goed genomen waardoor er bij de tweede paal kon worden afgerond.

    Dit leek iets aan te jagen bij Groote Lindt en gingen ze meer in de aanval spelen. In de laatste minuut kreeg Groote Lindt een corner die Jurre nam en waar Han vol overgave zich in de strijd gooide bij de eerste paal. Via zijn hoofd/rug belandde deze in de goal van Beek Vooruit waardoor er op de valreep werd gelijk gespeeld. De 1-1 is ook de terechte uitslag als je de gehele wedstrijd bekijkt en als je naar de kansen kijkt in de tweede helft. Voor het fotoverslag klik hier

    Aanstaande zaterdag speelt de JO15-1 om 10:00 uur thuis tegen Rijsoord.