• JO11 speelt bewegend bingo!

 • Vrijdagavond jl. stond er een digitale teamactiviteit op het programma voor JO11. Niet zomaar een activiteit, het was zelfs een bewegende. En dat het digitaal via Teams plaatsvond, kwam goed uit dit keer. Zo konden de jongens die al aanwezig waren op hun vakantie adres i.v.m. de voorjaarsvakantie ook meedoen.

  Showmaster, tevens teammanager, Nathalie vertelt over de gezellige avond: “We hebben een bingo georganiseerd waarbij ieder nummer een artikel betrof. De jongens moesten, zodra ze een nummer konden afstrepen op hun bingo kaart, het bijbehorende artikel opzoeken in huis en aan mij laten zien. Er werd gerend door huis en gezocht naar artikelen zoals onder andere een bord, vergiet, wc-
  rol, rugzak, tandenborstel, onderbroek en natuurljk niet te vergeten het Groote Lindt shirt.”

  Goed voorbereid
  Het weer gooide enigszins roet in het eten, want de bingo kaarten konden niet uitgedeeld worden door de afgelaste trainingen. Maar niets krijgt Nathalie gek, ze had het allemaal goed voorbereid. Manlief/trainer Denis en speler Connor reden door Zwijndrecht om de bingo kaarten bij de spelers van JO11 af te leveren. “Ik heb zelf enorm genoten tijdens de bingo van de koppies achter de
  schermen. Het plezier spatte ervan af”, glimlacht Nathalie.

  Muziek, food en plezier
  Naast de leuke prijzen die de jongens konden winnen bij een goede bingo, werd ook de playlist van het team afgespeeld vanuit de speakers van de showmaster. Jacco, laatste man van JO11, had samen met zijn vader gezorgd voor de catering. Zij hadden iedere speler voorzien van een drankje en een lekkere snack.

  Zowel de spelers als de ouders kijken terug naar een leuke avond vol met muziek, plezier en beweging. Super bedankt Nathalie voor de organisatie en een dank je wel aan iedereen die voor een leuke avond hebben gezorgd!