• JO11-2 zaalvoetbal toernooi in Alblasserdam zaterdag 11 januari 2020

• Vandaag was Groote Lindt JO11 -2 uitgenodigd in Alblasserdam om een zaalvoetbaltoernooi te doen. De jongens en meisjes hadden er veel zin in. Trainer Patrick nam zijn team mee en sprak ze vol goede moed en enthousiasme toe.

Groote lindt mocht gelijk van start tegen de Alblas. Helaas moesten we onze vaste keeper Koen missen. Om de beurt zijn de kinderen in het doel gegaan. Tom heeft deze eerste wedstrijd gekeept.

Ze waren goed aan elkaar gewaagd en deze wedstrijd eindigde met de eindstand 0 – 0.

Na goed uitgerust te zijn en limonade te hebben gedronken gingen ze weer van start. Deze wedstrijd speelde ze tegen v.v. Alblasserdam. Remco trok deze keer de keepershandshoenen aan. Ook deze keer waren ze aan elkaar gewaagd. Al vrij snel zag Sanne een doorgang en maakte ze het 1 – 0. Je zag dat ze energie kregen en door deze energie legde Abdullah de bal voor het doel maakte Cait de 2 – 0.

De tegenstander werd wat feller en de eindstand werd daardoor 2 – 1.

Na een lange rust waarin ze weer wat lekkers hebben gedronken mochten ze weer naar de zaal voor de laatste partij, tegen R.k.s.v. RCD. De ouders, opa’s en oma’s, zussen en zelfs een tante vonden het heel spannend. Als Groote Lindt gelijk zou spelen zouden ze winnen. Natuurlijk mochten ze ook winnen, maar we gingen voor minimaal gelijkspel. Wat waren de ouders aan het supporten op de tribune.
    Abdullah verdedigde het doel deze wedstrijd. Wat waren ze lekker aan het voetballen, elkaar opzoeken, wanneer je kans zag op het doel schieten, enz. Sanne zag haar kans weer door een goede voorzet van Jayden en maakte het in de eerste minuut al 1 – 0. De volgende minuut volgde met een bijzondere voorzet van Remco  de 2 – 0 door Cait en vrij snel daarna maakte Tom door de voorzet van Britt de 3 – 0.
    Wat stonden de toeschouwers van Groote Lindt te juichen op de tribune.

Maar de jongens en meisjes zakte een beetje weg. Hierdoor kreeg de tegenstander twee keer de kans om te scoren.
    In de laatste paar minuten kwam Groote Lindt terug en maakte Tom de 4 – 2 en vrij snel werd er gefloten voor einde wedstrijd. Wat waren de toeschouwers van Groote Lindt aan het juichen en wat waren ze trots op het team. Hun wisten al wat deze overwinning betekende, maar wist het team dit al?? Ja Patrick vertelde dit in de kleedkamer en wat waren ze blij.

Toch was er een gezonde spanning bij de prijsuitreiking, want toen de nummer twee werd opgenoemd wisten de jongens en meisjes van JO11- 2 het zeker…… Zij waren kampioen van dit toernooi. En wat hebben ze het verdiend. Wat hebben ze hard gewerkt vandaag, allemaal hebben ze laten zien wat ze voor de winterstop hebben geleerd.

Naast een mooie wisselbeker kregen ze allemaal nog een mooie medaille. Heel erg leuk gedaan door de organisatie, BEDANKT.

Nadat er foto’s zijn gemaakt zijn ze allemaal voldaan naar huis gegaan.