• JO11-2 de beste van ‘Fase 3’ van deze competitie ronde

 • Afgelopen zaterdag 4 maart stond voor JO11-2 de topper op het programma tegen GSC/ODS JO11-1 om uit te maken wie zich de beste mag noemen van ‘Fase 3’ van deze competitie ronde.

  GSC/ODS blijkt dit seizoen voor Groote Lindt 11-2 een echte ‘Angstgegner’ aangezien de 2 voorgaande wedstrijden verliezend werden afgesloten. Met 4 gespeeld en 12 punten voor beide teams moest Groote Lindt vandaag winnen omdat GSC/ODS met 2 doelpunten meer een beter doelsaldo had. Al met al zat de druk er goed op bij de jongens en wisten we wat ons te doen stond. Helaas misten we vanwege vakantie onze toppers Mats en Maxim, maar uiteraard was de rest van de groep er klaar voor om deze strijd aan te gaan! 

  Na een onzekere start en een snelle achterstand van 0-1, kwam Groote Lindt snel in hun eigen welbekende combinatiespel en dus ook in een veldoverwicht. Dit resulteerde in een prima aanval. Ahmed wordt als diepe spits aangespeeld en door de bal goed af te schermen en panklaar breed te leggen op Manuel wist laatstgenoemde uit te halen en fraai te scoren, 1-1! Groote Lindt ging verder met dit prima spel en na een overtreding op Adnan volgende een terechte strafschop welke Adnan persoonlijk wist te verzilveren, 2-1! Met deze verdiende 2-1 stand gingen we de rust in om ons klaar te maken voor de 2e helft. 

  De 2e helft zagen we een iets ander spelbeeld. GSC/ODS was duidelijk op zoek naar de 2-2 en ons spel werd helaas iets rommeliger. De spanning zet er goed op! Gelukkig wist onze keeper Lucas het doel schoon te houden en na wat gemiste open kansen van Groote Lindt wist Brandon de overwinning 4 minuten voor tijd zo goed als veilig te stellen door met een prachtige lob de bal in het doel te plaatsen. Na deze goal leek de strijd inderdaad gestreden en speelt Groote Lindt de laatste minuten prima uit. Een zeer terechte overwinning, dikke complimenten voor de gehele ploeg dat als team gestreden heeft met af en toe prima combinatiespel, iets waar we met z’n allen heel trots op mogen zijn! 

  De volgende namen te zien op de foto, van links naar rechts:

  Gehurkt: Tiemen, Maxim, Cas, Mats, Adnan.

  Staand: Manuel, Jakko, Lucas, Ahmed, Milan, Brandon 

  Voor de liefhebbers: A.s. zaterdag 11 maart 8.30 uur, start fase 4: Groote Lindt JO11-2 tegen GSC/ODS JO11-1