• JO11-1 met een knaller het seizoen uit

  • De jongens van JO11-1 mochten dit seizoen nog een laatste keer doen wat ze zo graag doen: voetballen!! En wel op een toernooi bij K.v.v. Quick Boys in Katwijk. Wie wil daar nou niet aan mee doen? Om vervolgens de dag af te sluiten met bowlen en een BBQ!

    Zaterdag 10 juli jl. stond een vroege reis naar het mooie Katwijk op het programma. JO11-1 deed mee aan het toernooi bij deze grote club. Met vier wedstrijdjes op het programma gingen de jongens enthousiast aan de slag. Wat hadden ze er zin in. En dat was te zien, want met drie gewonnen wedstrijden en één gelijke stand, werden ze ook nog poule winnaar.

    Dankzij de vele trainingen van Dave, Marcel en Denis tijdens dit coronaseizoen waren de boys van JO11-1 gegroeid, ontwikkeld en een hecht team geworden. De inzet van de jongens werd dan ook beloond met een potje bowlen bij de theetuin. Na een uurtje lachen en gieren, werden de jongens verwacht voor een BBQ bij één van de teamgenoten thuis. Onder luid applaus van alle ouders zijn de jongens groots onthaald en hebben ze met elkaar nog een leuke avond gehad. De trainers, teammanager en gastvrouw van de avond zijn nog bedankt voor alle goede zorgen en na een lange dag heeft JO11-1 het seizoen gezellig afgesloten.