• JEUGDVOETBALNIEUWS! We gaan weer beginnen! Let op: Koffiemomentje!!!

  • Nadat afgelopen week de JO19-1 is begonnen met trainen en zaterdag de JO17-groep van start gaat zullen vanaf aanstaande maandag ook alle andere jeugdteams starten met trainen.

    En wederom is de jeugdafdeling gegroeid! Dit betekent nog wat meer schuiven met kleedkamer- en veldindeling. Een hele puzzel maar we zijn er toch weer uitgekomen om iedereen minimaal 2x per week te kunnen laten trainen met uitzondering van onze JO7-groep die alleen op woensdag traint. Het zal voor a.s. maandag 21-8 nog een beetje passen en meten zijn omdat ook de A-selectie maandag nog een keer traint.

    Het trainingsschema en de actuele kleurcode (vanaf 16:30 op doordeweekse dagen) is terug te vinden op onze website: www.grootelindt.nl

    KOFFIEMOMENTJE!
    En dan graag nog even uw aandacht voor het volgende: we willen in de eerste week meteen een en ander met u bespreken. Daarvoor gebruiken we natuurlijk ons gebruikelijke koffiemomentje tijdens de jeugdtrainingen. Dat onze vereniging groeit vinden wij natuurlijk fantastisch echter leggen wij de lat als vereniging hoog als het gaat om wat wij onze jeugdleden willen bieden (denk daarbij bv aan kleding / begeleiding  en activiteiten). Dit willen we graag blijven doen maar het betekent ook dat de druk op onze vrijwilligersgroep toeneemt. Hierop zullen wij tijdens de koffiemomentjes een nadere toelichting geven. Wij rekenen dan ook op uw komst.