• JEUGDVOETBALNIEUWS! Dit was onze zaterdag!

 • Afgelopen zaterdag een zeer beperkt programma vanwege het wederom weer succesvolle pupillenkamp in BelgiĆ«.

   

  Junioren:
  De JO19-1 mocht op bezoek in Groot Ammers en de mannen hebben de smaak duidelijk te pakken. Een mooie 0-6 overwinning daar kan je mee thuiskomen op Bakestein. De ploeg begint steeds beter te draaien en staat inmiddels op een fraaie 4e plaats met de minst gepasseerde defensie van de competitie.

  De JO17-2 boekte een keurige 4-2 overwinning op Sliedrecht in een spannende wedstrijd. Met deze tweede overwinning klimmen de jongens van Johan Schot weer naar de brede middenmoot met slechts drie punten achterstand op de nummer 2. 

  Tenslotte de meiden van MO15. Zij kregen de meiden van Pelikaan op bezoek. Groote Lindt was echter veel te sterk voor Pelikaan en won met maar liefst 11-1!

  Het MO15- team heeft inmiddels in Victor, Anne en Marcel een vast begeleidings- en trainingsteam en dat betaalt zich dus gelijk uit! Ga zo door en mochten er nog meiden willen aansluiten, er zijn nog enkele plekken.  

  Pupillen:
  De pupillen verzamelden zich afgelopen zaterdag nog wel op het complex maar dit was dus voor de verre busreis richting Belgisch Limburg waar ze weer hebben genoten van een geweldig kamp. De mooiste verhalen en optredens gaan alweer rond. Daaruit blijkt dat ze het weer naar de zin hebben gehad. De volgende editie staat zeer waarschijnlijk voor 20-10-2018 op het programma. Save the Date!

  Dit was onze zaterdag. Tot volgende week!