• Jeugdspelers Groote Lindt debuteren bij het eerste elftal!

  • Het zat er al een beetje aan te komen. Circa 5 jaar geleden zijn we met de jeugdopleiding een geheel andere weg ingeslagen en langzaam maar zeker gaan we daar nu de resultaten van zien. Nadat vorig jaar in de topper bij SVW Gorinchem de toen 16-jarige Remco Bakker heeft gedebuteerd heeft nu ook Max Klop uit JO19-1 zijn eerste minuten gemaakt in het eerste elftal. Inmiddels kunnen we u zelfs informeren dat Max de definitieve overstap heeft gemaakt naar de A-selectie van Groote Lindt en daar het seizoen zal afmaken. 

    Wij als jeugdcommissie zijn bijzonder trots op het feit dat de jeugd aan de poort begint te rammelen. Want naast Remco en Max die al gedebuteerd hebben zijn er ook al diverse jeugdspelers die meetrainen met de selectie, onderdeel zijn van de O23-selectie en/of bijvoorbeeld ook met Groote Lindt 2 reeds hebben gespeeld. En dit zal de komende jaren zeker vaker gaan gebeuren. Een prachtig bewijs dat alle investeringen in de jeugdopleiding niet voor niets zijn geweest.

    En daarom willen we vanaf deze plaats onze waardering uitspreken en een zeer groot compliment maken aan het gehele uitgebreide jeugdkader bij Groote Lindt die zich week in week uit inzetten om de spelers zich te laten ontwikkelen.

    De jeugdcommissie