• Aanmeldformulier: nieuw lid en overschrijving

  Van harte welkom bij VV Groote Lindt. Via het onderstaande formulier kunt u zich of uw zoon/dochter aanmelden als NIEUW lid van onze vereniging. Het formulier is de start van het digitale proces. Binnen enkele werkdagen na ontvangst van uw aanmelding (in Sportlink) neemt één van onze vrijwilligers contact met u op om uw aanmelding door te nemen. Heeft u na drie werkdagen nog geen reactie ontvangen, dan is er mogelijk iets verkeerd gegaan tijdens de digitale verwerking van uw gegevens. Wij verzoeken u om een e-mail te sturen naar contributie@grootelindt.nl zodat er direct actie kan worden ondernomen.

  Wij verzoeken u tevens om na het invullen van het aanmeldformulier direct een machtiging voor automatische incasso in te vullen. Hiermee bespaart u zich niet alleen geld, maar u maakt de inning van de contributie en het administratieve leven van onze vrijwilligers hierdoor een stuk eenvoudiger.

  Alvast hartelijk dank hiervoor. Het machtigingsformulier kunt u hier vinden.

  Overschrijving
  Wanneer u OVERSCHRIJFT van een andere vereniging naar Groote Lindt, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met onze ledenadministratie. Vul hiervoor dit vraagformullier in. Na ontvangst van het formulier neemt onze ledenadministratie contact met u op om telefonisch de overschrijving in werking te zetten.

 • Voordat u het onderstaande formulier invult verzoeken wij u om kennis te nemen van ons privacy beleid. Wanneer u het onderstaande formulier heeft ingevuld en naar ons heeft verzonden, dan gaan wij er van uit dat u op de hoogte bent van de wijze hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. Heeft u vragen over of gaat u niet akoord met het privacy beleid? Vul dan het formulier niet in, maar neem contact met ons op via privacy@grootelindt.nl.

  U verklaart hiermee kennis te hebben genomen van het begeleidend schrijven en akkoord te gaan met de statuten en reglementen van onze vereniging, zoals deze zijn gedeponeerd op 17 oktober 1979 bij notaris H.B. Bak te Zwijndrecht. De praktijk van notaris H.B. Bak is overgenomen door notaris Christian de Kok van eKo notaris.

 • Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Geboorteplaats *
  Land *
  Nationaliteit *
  Competitie *
  Bondssporten
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer *
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban
  Opmerkingen *
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!