• Groote Lindt loopt jaarlijks met een grote groep mee met de Avond4Daagse. Ook in 2019 doen we weer mee. In 2019 vindt de Avond4Daagse plaats van maandag 21 t/m vrijdag 24 mei. Onze vereniging schrijft zich hiervoor in als groep (startvak 22!) en draagt de kosten van het meedoen over aan de organisatie van de Avond4Daagse.

  De gehele organisatie is in handen van onze vrijwilligers. Om het voor iedere vrijwiliger eenvoudig en overzichtelijk te houden hebben we de volgende afspraken gemaakt:

  - registratie van de deelnemers verloopt via Eventbrite;

  - betaling na inschrijving vindt plaats via Automatische Incasso.

  Iedereen dient zich in te schrijven. Dus zowel spelers als begeleiders. Ook wanneer u maar één avond meeloopt. Meelopen met de groep is niet toegestaan wanneer u zich vooraf niet aan de organisatie bekend heeft gemaakt.

  Aan kinderen vragen wij een vergoeding van 5 (kan wijzigen is bedrag van 2018) euro. Ook aan begeleiders vragen wij een vergoeding, namelijk 1 (kan wijzigen is bedrag van 2018) euro. Loopt u ook mee? Druk dan hieronder op registreer. Na ontvangst van uw regsitratie ontvangt u een bevestiging van uw deelname via het opgegeven e-mail adres. De route kunt u vinden op deze website www.vierdaagsezwijndrecht.nl.

 • Inschrijven voor Avond4Daagse 2018

 • Inschrijven voor Avond4Daagse 2019

 • Inschrijven voor Avond4Daagse 2020