• Afgelopen najaar was de eerste succesvolle editie van de Lindtse Voetbalschool. Met een groot aantal van 24 deelnemers was het maximum bereikt voor deze eerste editie. Alle kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 hebben weer vele techniekvormen geleerd en vele vlieguren gemaakt om zich verder te kunnen ontwikkelen. Uiteraard kreeg iedere deelnemer weer het fraaie certificaat.

  Om het succes een vervolg te geven heeft Groote Lindt besloten om van het voorjaar de tweede sessie van dit seizoen te starten. Deze is vanzelfsprekend weer voor iedereen toegankelijk en dus ook voor leden van andere voetbalverenigingen.

  De start vindt plaats op vrijdag 8 maart aanstaande. De inschrijvingen worden binnenkort open gezet en er vinden opnieuw 8 sessies plaats op de vrijdagavond. Er wordt uiteraard rekening gehouden met vakanties. De data staan op de website van Groote Lindt waar u zich tevens kunt inschrijven.

  De voetbalschool wordt aangeboden in samenwerking met RVS Soccer skills die zich al meer dan tien jaar succesvol bezig houdt met het op een structurele en kindvriendelijke manier doseren van voetbaltechnieken voor kinderen van 6 - 13 jaar. De trainingen zijn op 8 vrijdagen en duren 1 uur.

  Kind centraal, voor iedereen toegankelijk.
  Met de trainingen richt de Lindtse Voetbalschool zich overigens nadrukkelijk op alle niveaus. Door met kleine groepjes (4-6 kinderen) te werken is er veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van elk kind. De school staat open voor iedereen en dus ook voor Niet-Leden van Groote Lindt

  Kosten:
  De kosten bedragen € 85,00 en daarvoor krijgt iedere deelnemer buiten de 8 sessies tevens een trainingstenue van he

  Inschrijven is mogelijk zijn via de website van Groote Lindt. 
   
   
   
  Onderstaand de trainers van "De Lindtse Voetbalschool"
   
  Arjan Otto
  "Als speler van ondermeer de eerste elftallen van Bolnes, BVV Barendrecht, ASWH en Rijsoord heb ik gebruik mogen maken van de technieken die Wiel Coerver begin jaren 80 openbaarde. Inmiddels ben ik alweer geruime tijd als jeugdtrainer en technisch jeugdcoördinator actief. Vanaf het begin heb ik gewerkt met gerichte techniektraining. Het is genieten om het technische niveau van kinderen te zien groeien. Vanuit deze basis kunnen de spelers hun kwaliteiten optimaal gaan benutten, met als doel het behalen van ieder zijn persoonlijke top."
   
  Eric May
  "Na mijn actieve carrière in de eerste elftallen van Puttershoek en NSVV heb ik, na vele jaren jeugdtrainer te zijn geweest, de overtuiging dat de basis van trainen met jeugd ligt bij een positieve benadering en vertrouwen geven. Vooral kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn daar heel gevoelig voor. Met een juiste benadering zullen kinderen veel plezier beleven aan het spelletje. Net als in alle andere sporten zijn de technische basisvaardigheden belangrijk om je goed te ontwikkelen en progressie te maken in het voetbal. Tijdens de trainingen in clubverband heb ik mij altijd vastgehouden aan het basisprincipe van positieve benadering in combinatie met een van de belangrijkste dingen in voetbal, namelijk het aanleren van technische vaardigheden"
   
  Piet Merrelaar
  "Bij het doorlopen van de jeugdopleiding van Feyenoord heb ik niet expliciet op techniek getraind. Na mijn actieve carrière in de eerste elftallen van Sportclub Feyenoord, DHZ en Hellevoetsluis ben ik lang werkzaam geweest als jeugdtrainer. In de periode als jeugdtrainer ben ik zeer enthousiast geraakt over de "Coerver-oefenstof", ik zag in korte tijd spelertjes op technisch vlak grote progressie maken. Om voor "De Lindtse Voetbalschool" deze skills over te brengen op kinderen doe ik dan ook met zeer veel plezier. Juist kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar hebben daar veel profijt van!"