• In memoriam: Maarten van der Graaf

 • Afgelopen weekend bereikte ons het trieste bericht dat Maarten van der Graaf op vrijdag 6 oktober op 85 jarige leeftijd is overleden.

  De meeste van onze oudere leden zullen zich Maarten herinneren als "buschauffeur". Menig veertiger zal zich de gezellige ritten herinneren bij Maarten en Mies in de bus. Maarten zette zich voor de gehele jeugdafdeling altijd belangeloos in.

  Jarenlang brachten Maarten en Mies onze jeugdleden naar de uitwedstrijden. Wekelijks doorkruiste hij samen met zijn vrouw Mies volgens een strakke planning de regio om de jeugd te laten voetballen. Bij Polsek werd 's-ochtends vroeg de bus opgehaald en als deze 's-middags weer was ingeleverd ging Maarten samen met Mies gezellig nog wat drinken in onze kantine.

  Ook de laatste jaren nam hij regelmatig aan de bar van onze club plaats om samen met Mies een drankje te doen op een voor hun vertrouwde plek. Wij wensen Mies, Frans, Annemarie, Gert, Jolanda en verdere familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

  De crematie vindt plaats op woensdag 11 oktober om 14:00 uur in Crematorium Essenhof, Nassauweg 200 te Dordrecht. Na afloop van de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren.

  Hoofdbestuur VV Groote lindt