• Hoofdtrainers VV Groote Lindt bovenbouw seizoen 23/24 bekend!

 • Na diverse gesprekken met het huidige kader en nieuwe kandidaten hebben we voor komend seizoen de volgende hoofdtrainers voor de bovenbouw weten te strikken.

  JO15: Koen Maes en Devon Addink.   
  Koen is een van onze jeugdexponenten, die inmiddels in het eerste voetbalt en daarnaast trainers ervaring opdoet bij JO15. Ook komend seizoen zal hij JO15 onder zijn hoede nemen. Dit keer samen met Devon Addink. Devon voetbalt bij vv Groote Lindt in de senioren en heeft bij VVGZ inmiddels ervaring opgedaan als trainer van JO14.

  JO17 zal komend seizoen in handen zijn van hoofdtrainer Rob Schiedon.
  Rob is in deze regio geen onbekende en een echte routinier in het trainersvak. Hij zal worden bijgestaan door Dave Klootwijk en Marcel Marks. 2 rasechte Lindtenaren.

  JO19 zal ook komend seizoen worden getraind door Marcel Wattimena.
  Marcel is al jarenlang jeugdtrainer bij ons en heeft inmiddels zijn UEFA B diploma behaald. We zijn blij dat hij ook komend seizoen aan ons verbonden blijft. Naast Marcel is Martin Boogert, onze huidige hoofdtrainer van JO17, bereid gevonden om als 2e trainer te fungeren.

  O23: Rick Pijper.
  Ons nieuwe elftal heeft het pittig in de 4e divisie, maar boekt snel progressie. We zijn dan ook content dat de huidige trainer Rick Pijper ook komend seizoen ons O23 elftal onder zijn hoede zal nemen.

  We zijn als vv Groote Lindt erg blij met deze samenstelling voor komend seizoen. We zijn er van overtuigd dat we met de nieuwe en bestaande trainers ook volgend seizoen weer gericht kunnen werken aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers.

  Uiteraard zullen we voor de onderbouw en overige teams de komende maanden het trainerskader seizoen 23/24 gaan invullen. 

  Arjan Otto
  Hoofd Jeugdopleiding vv Groote Lindt