• Hoofdtrainers JO15 t/m JO19 seizoen 2019/2020 bekend!

 • Na diverse gesprekken en evaluaties zijn we als club zeer content om te mogen melden dat we inmiddels rond zijn met de hoofdtrainers van JO15 t/m JO19.
   
  De huidige hoofdtrainers functioneren naar volle tevredenheid en hebben aangegeven graag te willen blijven, zodat de continuïteit in de opleiding gegarandeerd is.
   
  JO15: Jeroen Hoogstraten. Na een aantal jaren JO13 te hebben gedaan functioneert Jeroen uitstekend bij JO15. Het team heeft grote stappen voorwaarts gemaakt en staat in de top van de ranglijst. Voldoende perspectief voor Jeroen om hierop verder te bouwen.
   
  JO17: Omdat Marcel Wattimena doorschuift naar JO19 hebben we met Danny Droogendijk een nieuwe trainer aangesteld. Danny geeft al geruime tijd jeugdtrainingen, heeft een goede voetbalachtergrond en kent de club door en door. Hij gaat leiding geven aan een leuke mix van 1e en 2e jaars JO17 spelers.
   
  JO19: Marcel Wattimena begeleidt op dit moment JO17-1. Velen van zijn spelers zullen volgend jaar JO19 gaan vormen. Daar de samenwerking prima verloopt zal Marcel dit proces verder gaan begeleiden met als perspectief om weer spelers door te laten stromen naar de A selectie van Groote Lindt.
   
  Wij wensen de heren veel succes.