• Hoofdtrainers Groote Lindt bovenbouw seizoen 2020/2021 bekend!

 • In de opleiding van Groote Lindt hechten we naast kwaliteit ook veel waarde aan continuïteit.

  Daarom zijn we content u te mogen melden dat we, na diverse evaluaties, met de huidige hoofdtrainers Jeroen Hoogstraten (JO15) , Danny Droogendijk (JO17) en Marcel Wattimena (JO19) verlenging zijn overeengekomen. 

  Het komend seizoen zal JO15 derhalve wederom onder bezielende leiding staan van Jeroen Hoogstraten. Jeroen krijgt de taak om, naast de individuele progressie, de nieuwe instroom vanuit JO13 weer klaar te stomen voor het eerste klasse niveau. En zijn talentvolle tweedejaars zich verder te laten ontwikkelen richting JO17. Iets wat hij de afgelopen jaren al heeft bewezen.

  Na zijn debuutseizoen bij de JO17 krijgt Danny Droogendijk voor het 2e jaar de JO17 onder zijn hoede. Danny heeft gedurende dit seizoen bewezen de spelers een stap verder te helpen en goed voor te bereiden op de stap naar JO19.

  JO19 staat onder leiding van Marcel Wattimena. Een aantal spelers ontwikkelt zich goed en worden al regelmatig ingezet in het eerste en tweede elftal. Daarnaast spelen meerdere spelers ook al in onder23.

  Inmiddels is Max Klop als JO19 speler al vervroegd doorgestroomd  naar het eerste elftal.  

  Marcel zal ook komend seizoen dit traject begeleiden.

  Extra aanvulling!

  Uiteraard hebben we een gezonde ambitie om spelers nog beter voor te bereiden op de stap naar de senioren. Daarom hebben we voor komend seizoen naast Marcel nog een extra trainer aan de staf van JO19 toegevoegd.

  Het betreft Sven Thijssen. Sven heeft al een aantal maanden mogen ervaren hoe we bij Groote Lindt werken. Met wederzijds enthousiasme gaan we de verbintenis met elkaar aan.

  Sven heeft een goede voetbal- en trainersachtergrond. Met name opgedaan bij DCV (Krimpen) en is in het bezit van UEFA C. We zijn er van overtuigd dat Sven van toegevoegde waarde zal zijn om onze jeugdspelers nog meer aandacht te geven.   

  Resume ziet het hoofdtrainerskader voor de bovenbouw er voor het seizoen 2020/2021 als volgt uit.

  JO15: Jeroen Hoogstraten (3e seizoen)

  JO17: Danny Droogendijk (2e seizoen)

  JO19: Marcel Wattimena (3e seizoen) en Sven Thijssen (1e seizoen) 

  In de komende periode gaan we naast de hoofdtrainers ook de slag om de andere kaderleden in te vullen. 

  Voor de onderbouw zijn de evaluaties met de huidige trainers in volle gang. Ook hier hopen we spoedig duidelijkheid te kunnen geven over de invulling hieromtrent. 

  Jeugd Commissie