• Hoofdtrainers bovenbouw seizoen 2021/2022 bekend!

 • Hoewel we nog volop bezig zijn om onze jeugdspelers in het hier en nu verder te ontwikkelen kijken we in deze bijzondere tijden ook al volop vooruit. We zijn dan ook content te mogen melden dat de hoofdtrainers van JO15 t/m JO19 ook komend seizoen verbonden zullen blijven aan Groote Lindt.

  Bij de jeugd van Groote Lindt kijken we niet direct naar uitslagen en wedstrijdresultaten, maar het was geen toeval dat zowel JO15-1, JO17-1 en JO19-1 voordat de competitie werd stilgelegd alle drie in de top van de 1e klasse bivakkeerden. JO15-1 leek zelfs op kampioenskoers af te stevenen. Blijft zonde dat we deze trajecten niet af hebben kunnen maken. Ondanks dat een compliment voor alle betrokkenen.  

  Jeroen Hoogstraten en zijn medetrainers krijgen bij JO15 een vrij nieuwe groep ter beschikking met volop ruimte voor ontwikkeling. Bij JO17 ontstaat een mooie mix van eerste en tweedejaars spelers. Het is aan Danny Droogendijk en zijn staf om deze potentierijke groep weer een stap voorwaarts te laten maken.  

  Dit zelfde geldt voor de nieuwe JO19 groep, waarbij Marcel Wattimena en Sven Thijssen met hun stafleden inmiddels hebben bewezen dat ze JO19 spelers klaar kunnen stomen voor de stap naar de A selectie.

  Met het behoud van dit kader borgen we de continuïteit en de route die we zijn ingeslagen en gaan we met veel interesse onze jeugdspelers ook het komend seizoen volgen. 

  De jeugdcommissie.