• Het wassen van de teamtas

  1. De wasruimte is alleen toegankelijk voor de teammanager/leider en/of aanvoerder van het team en de wasvrouw, de kantinebeheerder en bestuursleden.
  2. Men dient uitsluitend zijn eigen locker te gebruiken.
  3. Bij het pakken van de kleding dient alleen datgene te worden gepakt wat nodig is. Met andere woorden: Een team met 13 spelers heeft geen 16 shirts / broekjes en 16 paar kousen nodig.
  4. De kleding dient te worden geteld bij het pakken voorafgaand aan de wedstrijd en na de wedstrijd.
  5. Shirts en kousen dienen in 1 vuilniszak te worden gedaan en broeken in 1 vuilniszak. Deze zakken moeten in de teamtas worden gelaten (Groote Lindt zorgt voor deze zakken). Kousen dienen niet opgefrommeld of binnenste buiten te worden ingeleverd. Indien dit toch gebeurd dan worden deze niet gewassen maar direct in de locker gelegd! Voor diegene die denken wat een gezeur: loop gerust een dagje mee en dan merk je vanzelf dat dit geen fris klusje is en een hoop tijd kost
  6. De waterzak (uitgedroogd) en de waterflessen (leeg) dienen door het team zelf te worden teruggezet in hun eigen locker. Dit wordt niet gedaan door degene die wassen.
  7. Trainingspakken welke gebruikt worden dienen te worden opgehangen aan de kledinghangers op de desbetreffende plek.
  8. Indien we ons allemaal aan deze regels houden is de kans op het kwijtraken van kleding een stuk kleiner en wordt het wassen van de kleding een stuk overzichtelijker.

   

  Graag willen wij iedereen alvast bedanken voor zijn en haar medewerking.