• Het was weer geweldig. Bedankt!

 • Het zit er op! Helaas waren het geen vier maar drie dagen, maar de sfeer was er niet minder om. Iedereen die heeft meegedaan aan deze geweldige Groote Lindt promotie verdient een enorme pluim. De Groote Lindt groep was dit jaar bijna 90 kinderen, mannen en vrouwen groot.

  De Avond4Daagse blijft een fantastisch evenement. De Avond4Daagse organisatie had alles prima voor elkaar al waren er wat kritische opmerkingen over sommige smalle gangetjes. Maar ... die vergeten we onmiddellijk als we zien hoeveel plezier iedereen heeft gehad. Ook aan hen een enorm compliment.

  Tenslotte willen we hierbij ook onze organisatie bedanken. Alles was ook dit jaar weer tip top verzorgd. Van de voorbereiding, de communicatie voor en tijdens de loop en details zoals de vuilniszakken voor het afval van de uitgedeelde ijsjes. Alles verliep zonder wanklank en als een goed geoliede machine. Erg fijn om onderdeel te zijn van deze vereniging. Waarvoor dank.

  Wij hopen, dat we iedereen van lopers, begeleiders tot organisatie weer mogen begroeten bij de Avond4Daagse van 2019. Tot ziens!

  Met vriendelijke groeten,
  Hoofdbestuur vv Groote Lindt