• Het lukt niet bij Groote Lindt tegen Oud-Beijerland

• Na een gemakkelijke door-de-weekse overwinning op FC IJsselmonde werd afgelopen zaterdag OSV Oud-Beijerland ontvangen op sportpark Bakestein. Helaas was het voor Groote Lindt een minder succesvolle wedstrijd dan afgelopen dinsdagavond. Vanaf de aftrap liet Oud-Beijerland zien waarom het voorafgaand aan de competitie tot de favorieten werd gerekend. Oud-Beijerland nam direct het initiatief in de wedstrijd. Groote Lindt kon niets anders dan verdedigen en had veel moeite om de sterke Beijerlandse spits in bedwang te houden. In de 10e minuut kwam Oud-Beijerland dan ook op voorsprong in de wedstrijd. Via een goed lopende aanval over de rechterkant van het veld kon de aanvaller de bal in het Zwijndrechtse doel schieten: 0-1. Oud-Beijerland drukte door en vrijwel direct na de openingsgoal komt Oud-Beijerland op een verdiende 0-2 voorsprong. Groote Lindt herpakte zich en nam iets meer initiatief in de wedstrijd wat echter niet tot doelpunten leidde. Na rust een meer aanvallender en krachtiger Groote Lindt wat het Oud-Beijerland een aantal keer lastig maakte. Echter aansluittreffer kwam er niet mede doordat het aanvallend simpelweg niet lukte bij Groote Lindt. Hard werd er wel gewerkt en er was zeker nog geloof in een resultaat in de vorm één of misschien zelf drie punten. Teleurgesteld zochten de Lindtenaren de kleedkamer op na een wedstrijd waar Groote Lindt een nederlaag moest incasseren maar het beste van het spel niet had laten zien. Komende zaterdag gaat Groote Lindt op bezoek in Rotterdam-Oost bij het op de 6e plaats staande Zwarte Pijl (aanvang 14.30 uur).