• Het is vandaag al weer een maand geleden

  • Het is vandaag al weer een maand geleden (hoewel het aanvoelt als een heleboel maanden...) dat GL 1 zijn laatste wedstrijd thuis tegen IJsselmonde speelde.  Hoe hadden we kunnen vermoeden dat dat onze laatste competitie wedstrijd van dit seizoen zou zijn?  Volkomen terecht is de competitie gestopt.  Voetbal is uiteraard slechts bijzaak en de strijd richt zich nu op het verslaan van het Corona virus.  We weten het uiteraard niet, maar hopelijk zitten we inmiddels diep in de tweede helft en staan we met 2-1 voor , maar we willen geen verlenging en dus blijven we ook dit weekend allemaal THUIS!

    En hoewel voetbal momenteel niet belangrijk is mogen we het natuurlijk wel een beetje missen. Vandaag dus ook weer geen berichtjes met opstellingen en spelers van de week.  De Lindt zat een maand geleden in een goede flow en was klaar voor de 3e periode om wellicht toch nog die nacompetitie te bereiken. We zullen nooit weten of dat gelukt was.  Volgend seizoen krijgen we 3 nieuwe kansen in dezelfde competitie maar met teams die ongetwijfeld niet hetzelfde meer zijn.  Andere spelers, andere staf, etc.

    Als “afsluiting” van dit seizoen nog 1 keer alle winnaars van de ‘man of the match’ verkiezing ( dank je wel aan sponsor JONES JEANS !) van dit seizoen aangevuld met wat andere winnaars.

    We klappen nu echter voor ALLE frontlinie mensen die ons door deze crisis helpen en er mede voor zorgen dat we na de zomer hopelijk weer in competitieverband kunnen voetballen!