• Help ons aub om iedereen van de velden (in onderhoud) te houden!

  • Gisteravond hebben wij de onderstaande foto ontvangen. Inmiddels weten we dat dit de tegenstander is van JO15-1: Nieuw Lekkerland JO15-1. Ze zijn hier op de net ingezaaide strook aan het warmlopen. Ongetwijfeld hebben ze gedacht waarom het veld zo matig was.

    Klopt. Het veld is in onderhoud en mag onder geen beding worden betreden. De foto is overigens gemaakt door de aannemer, die de velden in onderhoud heeft en toevallig op dit tijdstip (tussen 19.15 en 19.30) aanwezig was. De kans dat dit nog een keer gebeurd is heel klein.

    Het seizoen is bijna ten einde, dus er worden bijna geen wedstrijden meer gespeeld. Toch roepen we iedereen op om van de velden te blijven wanneer deze in onderhoud zijn. Ook roepen wij iedereen op om alert te zijn of er door anderen van velden gebruik worden gemaakt die in onderhoud zijn. Stuur ze, hem of haar aub van het veld of schakel één van de bestuursleden in.

    De velden hebben rust nodig. De kwaliteit van de velden in januari 2019 wordt nu bepaald. Help aub mee om deze zo goed mogelijk te laten zijn. Daarnaast hebben wij een afspraak gemaakt met de gemeente Zwijndrecht om goed op de velden te letten tijdens de onderhoudsperiode. 

    Wij hechten grote waarde aan een goede relatie met de gemeente Zwijndrecht. Alvast bedankt voor ieders medewerking.