• Hectische middag voor Groote Lindt

• Na 95 minuten speeltijd en een onderbreking van 15 minuten had Groote Lindt de drie punten binnen tegen Alblasserdam. Een wedstrijd met alles erop en eraan: doelpunten, felle duels, een rode kaart, gele kaarten en afkoelingsperiode.

Direct in de 2e minuut was er een goede mogelijkheid voor Groote Lindt. De Lindt, wat overtuigend startte, wist na 10 minuten op voorsprong te komen. Na een  voorzet was het Kevin van Pelt die glijdend de 1-0 wist aan te tekenen. Hierna probeerde Alblasserdam, van de schrik bekomen, grip op de wedstrijd te krijgen. Er ontstond een echt "voetbalgevecht" met veel overtredingen,  verbale reacties naar elkaar en de warrig leidende scheidsrechter.

Na rust speelde Alblasserdam nog meer met de wil om te winnen maar helaas voor de gasten uit Alblasserdam zonder resultaat. Als gevolg  hiervan was de scheidsrechter het lijdend voorwerp. Nadat de assistent-trainer een rode kaart had gekregen had de scheidsrechter er genoeg van en vertrok naar de kleedkamer. Beide trainers en aanvoerders gingen op bezoek bij de scheidsrechter en er werd na een kwartier besloten de wedstrijd te hervatten. Groote Lindt wist hiervan het meest te profiteren. Achtereenvolgens werd het 2-0 door Kevin van Pelt en 3-0 door Michael Slingerland. Het slot akkoord was voor Kevin van Pelt die zijn 3e van de wedstrijd wist te maken: 4-0. Door deze overwinning kan Groote Lindt op de ranglijst naar boven blijven kijken. Zaterdag volgt een ontmoeting met het Ambachtse IFC. Aanvang 15.00 uur op Sportpark Schildman. Foto gemaakt door Wilma van Strien.