• Beste Sportvriend(in),

  Zaterdag 16 september gaat de Grote Clubactie weer van start! Gaan we ons recordaantal van 1600 loten van 2016 verbreken?? Jullie hebben vorig jaar laten zien dat jullie topverkopers zijn! Zoals elk jaar, doen wij ook dit jaar weer mee om inkomsten voor Groote Lindt te genereren en het goede doel te steunen: 80% van de opbrengst gaat naar de club en 20% naar het goede doel. De opbrengst van de Grote Clubactie 2016 hebben we besteed aan de Soccer Pool tafel. Gaan we dit jaar voor de jeugdtribune?

  Jeugdtribune

  Aan de linkerzijde van het hoofdveld staat op dit moment een groene keet. Jaren geleden werd deze keet gebruikt om in de rust van de wedstrijden van Groote Lindt 1 koffie, soep en andere versnaperingen te verkopen. Wanneer we met de Grote Clubactie voldoende geld ophalen, dan willen we de keet vervangen door een jeugdtribune waarop de jeugd tijdens de wedstrijden op het hoofdveld de teams kan aanmoedigen. Aan de achterzijde van de jeugdtribune wordt een kleine opslagruimte gerealiseerd waarin onze VUT ploeg diverse materialen kan opslaan.

  Online loten kopen

  Ook dit jaar is het mogelijk om online loten te kopen. Via de volgende link kom je op de speciale Grote Clubactie pagina. Het bedrag wordt eenmalig van je rekening geïncasseerd. Op je afschrift tref je het lotnummer aan.

 • Inleveren

  De boekjes dienen uiterlijk 11 november ingeleverd te worden bij je trainer en/of leider. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om Online loten te verkopen. Jullie zullen via de mail een link ontvangen die jullie kunnen doorsturen naar familie, vrienden en kennissen om ze uit te nodigen om loten te kopen. Na aankoop van een lot wordt het bedrag door de Grote Clubactie geïncasseerd. De koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift.

  Superloten

  Dit jaar gaan we ook Superloten verkopen: Een Superlot vertegenwoordigt symbolisch 50 loten en heeft dus een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Als je iemand weet die Groote Lindt wil sponsoren door een Superlot te kopen, neem dan contact op met Dagmar, Jacqueline of Wanda. Speciaal voor Superloten is er een aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! En je hebt in 1x 50 loten verkocht.

  Prijzen

  Wij tellen het aantal verkochte loten, ongeacht de verkoopmethode, per speler op. De speler die de meeste loten verkoopt krijgt een waardebon van 50 euro te besteden in de Quick webshop. Alle spelers die 20 loten of meer verkopen maken kans om Mascotte van de Week bij de wedstrijd van FC Dordrecht - Cambuur op 13 april 2018 te zijn. De namen van deze lotenverkopers worden in een bak gedaan en er wordt 1 naam getrokken tijdens de thuiswedstrijd van ons eerste elftal op 2 december. Het team dat de meeste loten heeft verkocht speelt de voorwedstrijd voor de wedstrijd FC Dordrecht - Cambuur in het stadion!!

  Verkoop je 20 of meer verkochte loten dan ontvang je van ons een gratis entreekaart voor Slagharen, Bobbejaanland of Schiphol behind the scenes* tevens ontvang je ook 65% korting op een artikel naar keuze in de Masita webshop. Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

  Succes met de verkoop namens het Grote Clubactie team van v.v. Groote Lindt

  Dagmar, Jacqueline, Jolanda en Wanda