• Grote Clubactie 2018

 • Beste Sportvriend(in), 

  Zaterdag 15 september gaat de Grote Clubactie weer van start en vanaf die dag mogen de loten verkocht worden! Gaan we ons recordaantal van 1813 loten van 2017 verbreken?? Jullie hebben vorig jaar laten zien dat jullie topverkopers zijn! 

  Zoals elk jaar, doen wij ook dit jaar weer mee om inkomsten voor Groote Lindt te genereren en het goede doel te steunen: 80% van de opbrengst gaat naar de club en 20% naar het goede doel. De opbrengst van de Grote Clubactie 2017 wilden wij besteden aan de jeugdtribune op het hoofdveld maar helaas was de realisatie hiervan niet mogelijk. De grote boom die nu naast de groene keet staat zal namelijk als gevolg van de renovatie van het hoofdveld in medio 2019 worden verwijderd. Het risico om hier nu een jeugdtribune te plaatsen vonden wij te groot. 

  Wij hebben een gedeelte van de opbrengst gebruikt voor het upgraden van ons ballenhok en het overgebleven gedeelte staat gereserveerd voor de renovatie van de kleedkamers. Ons doel voor dit jaar is dan ook om het geld te besteden aan de kleedkamers en mocht er nog geld overblijven dan is er ook nog de wens om een ballenpomp aan te schaffen. Wederom dit jaar dus weer een mooi doel om extra ons best te doen om zoveel mogelijk loten te verkopen. 

  Boekje

  Ook dit jaar krijgen jullie allemaal een boekje om loten te verkopen. In de week van 11 september zullen jullie, via jullie leiders/trainers, de verkoopboekjes ontvangen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. 

  De verkoop werkt middels eenmalige machtiging. Bij deze verkoopmethode noteert de koper zijn gegevens, waaronder een handtekening en een IBAN-rekeningnummer in het boekje. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn bankafschrift ontvangt. Jullie hoeven dus niet met contant geld over straat! Nadere informatie kan je teruglezen in het boekje. Mochten jullie aan 1 verkoopboekje niet genoeg hebben, wat wij natuurlijk hopen, kunnen jullie een nieuw boekje halen bij de bar in de kantine of bij één van ons. 

  Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om Online loten te verkopen. Jullie zullen via de mail een link ontvangen die jullie kunnen doorsturen naar familie, vrienden en kennissen om ze uit te nodigen om loten te kopen. Na aankoop van een lot wordt het bedrag door de Grote Clubactie geïncasseerd. De koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift. 

  Inleveren

  De boekjes dienen uiterlijk 12 november ingeleverd te worden bij je trainer en/of leider. 

  Superloten

  Ook dit jaar gaan we weer Superloten verkopen: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Wil de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! 

  Prijzen voor de lotenverkopers!

  Wij tellen het aantal verkochte loten, ongeacht de verkoopmethode, per speler op. De speler die de meeste loten verkoopt krijgt een waardebon van 50 euro te besteden in de Quick webshop. 

  Alle spelers die 20 loten of meer verkopen maken kans om Mascotte van de Week te zijn bij een wedstrijd van FC Dordrecht. De namen van deze lotenverkopers worden in een bak gedaan en er wordt 1 naam getrokken tijdens de thuiswedstrijd van ons eerste elftal op 15 december. 

  Het team dat de meeste loten heeft verkocht mag iets leuks gaan doen, wat dat is houden we nog eventjes geheim. 

  Help ons door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van ons een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Avontura en/of Optisport. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com. Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl. 

  Clinics van topsporters!
  Speciaal voor de lotenverkopers zijn er dit jaar diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Een volledig overzicht vind je op kids.clubactie.nl. 

  Wij hopen op een geweldig resultaat!! 

  Succes met de verkoop namens het Grote Clubactie team van v.v. Groote Lindt, 

  Achim, Dagmar, Jacqueline en Jolanda