• Groote Lindt U17 Elite toernooi 2021

 • Ondanks de onzekere tijden zijn wij als toernooicommissie druk bezig met de voorbereidingen voor ons U17 Elite toernooi.

  Uiteraard houden we de ontwikkelingen inzake het corona-virus in de gaten maar wij hebben en houden als organisatie nog steeds hoop dat het toernooi door mag gaan! Misschien wel tegen beter weten in maar de voorbereidingen op het toernooi willen we niet annuleren. We houden een positieve “vibe” 

  Toernooi is vol!

  Trots kunnen we vertellen dat het toernooi inmiddels weer vol is. Niet alleen vol, maar zelfs al enkele teams op de wachtlijst.

  20 U17 teams uitkomend op divisie niveau en vanuit heel Nederland en België zullen op zaterdag 22 mei gaan strijden om de wisselbokaal!

   

  ASWH U17

  GVAV Rapiditas U17

  A.T.C.'65 U17

  GVVV U17

  Alphense Boys U17

  Hollandia U17

  ASC Waterwijk U17

  IJsselmeervogels U17

  Bennekom U17

  Longa'30 U17

  csv Apeldoorn U17

  Quick Boys U17

  De Meern U17

  Roda'46 U17

  DVS'33 U17

  Royal Antwerp FC U17

  Feyenoord U17

  sv Spakenburg U17

  Groote Lindt U17

  U.V.S. U17

   

  Loting zondag 18 maart!

  Op zondag 28 maart om 15:00 uur zullen we voor de poule-indeling gaan loten! Deze loting zal live te volgen zijn via het YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=vTeDRHVCXKk

  De loting zal, online, worden uitgevoerd door Adrie Poldervaart voormalig trainer van  SBV Excelsior en thans assistent-trainer bij het succesvolle FC Groningen. Er zullen vier poules van 5 deelnemers worden geloot. Na de poulewedstrijden zullen op zaterdag 22 mei a.s. nog verdere kruisfinales worden gespeeld. De finale kunnen we dan hopelijk aan het einde van de middag laten starten. 

  Scheidsrechters!

  Ook voor deze editie zijn we trots op onze scheidsrechters. Acht Eredivisie scheidsrechters zullen deze dag de wedstrijden in goede banen gaan leiden. Zij worden daarbij ondersteund door 16 KNVB assistent-scheidsrechters. Juist de aanwezigheid van deze topscheidsrechters geeft het toernooi een degelijk en professioneel gezicht.

  De scheidsrechters zijn: Jeroen Manschot, Edwin van de Graaf, Christiaan Bax, Clay Ruperti, Stan Teuben, Luca Cantineau en Thomas Hardeman. 

  Tot zover een update vanuit de organisatie! Wij hopen u te zien zondag via de live stream op YouTube en in levende lijve op zaterdag 22 mei! 

  Stay Healthy!! 

  Eddy van Yren

  Rens de Wit

  Erik Bezemer

  Toernooicommissie vv Groote Lindt 

  Rick Sloot

  ICT ondersteuning