• Groote Lindt sluit seizoen toch nog af met een wedstrijd

  • Dankzij de laatste versoepelingen van de coronamaatregelen is het mogelijk om alsnog een vriendschappelijke wedstrijd te spelen. De laatste officiële wedstrijd werd door Groote Lindt gespeeld op zaterdag 10 oktober in Oud-Beijerland tegen competitietegenstander OSV. Daarna heeft de begeleiding (en spelersgroep) zoveel mogelijk de moed er in gehouden, afwisselende trainingen uitgevoerd en onderlinge wedstrijden op sportpark Bakestein gespeeld. Door het seizoenseinde verder “op te rekken” kan er nu dan na ruim 7 maanden weer worden gevoetbald op een andere accommodatie. Zaterdag 26 juni a.s. zullen zowel Groote Lindt 2 (aanvang 12.30 uur) en als Groote Lindt 1 (aanvang ( 15.00 uur) aantreden op sportcomplex RFC-weg in Rotterdam-West. Groote Lindt zal gastvrij worden ontvangen op het kustgras van Rotterdam United (4e klasse). Gelukkig zijn er ook toeschouwers toegestaan echter wel met de inmiddels zeer bekende 1,5 meter maatregel. Naast het genieten van eindelijk weer een voetbalwedstrijd wordt vanuit Rotterdam United ook het beroemde broodje Kip-Kerrie van harte aanbevolen.

    De wedstrijd van 26 juni a.s. wordt door de trainersstaf niet gezien als selectiemoment voor het komende seizoen maar vooral als een gezamenlijke sportieve afsluiting van de coronaperiode. Gezien de grote hoeveelheid afwezige spelers is het niet mogelijk om op zaterdag 3 juli a.s. een representatief elftal op de been te brengen voor een vriendschappelijk wedstrijd. Onze selectie zal die zaterdag het seizoen definitief afsluiten met een recreatief voetvolley-toernooi. 

    Vanaf zaterdag 7 augustus begint dan het seizoen 2021-2022 met een eerste gezamenlijke selectietraining. Daarna wordt op zaterdag 14 augustus 2021 GOZ uit Mijnsheerenland ontvangen op sportpark Bakestein. Verder zal Groote Lindt in de voorbereiding nog spelen op een toernooi bij FC Binnenmaas met Drechtstreek, VVOR en uiteraard FC Binnenmaas.