• Groote Lindt niet langs DFC

• Onder bijzonder lastige weersomstandigheden en op een slecht bespeelbare grasmat was het aan Groote Lindt om de volgende overwinning van 2020 bij te schrijven. Zoals verwacht was het balbezit voor Groote Lindt en wachtte DFC af op eigen speelhelft. In de loop van de eerste helft waren en mogelijkheden voor Groote Lindt (mogelijkheid tot een schot in het strafschopgebied) en voor DFC (aanvaller trapt in kansrijke positie over de bal heen). Na rust hetzelfde spelbeeld met weinig hoogtepunten maar wel met veel inzet en strijd van beide elftallen. Tot in de 70e minuut de Dordtse aanvaller door de Zwijndrechtse verdediging slalomt en rustig de bal langs de Lindtse keeper schiet: 1-0. Daarna gaat de wedstrijd “los” en speelt Groote Lindt vol op de aanval. Het is aan de DFC-keeper te danken, met een aantal sterke reddingen, dat Groote Lindt niet het gaatje in de Dordtse verdedigingsmuur wist te vinden. DFC kon ook de wedstrijd niet in het slot gooien door in een aantal op snelheid uitgevoerde aanvallen niet tot scoren te komen. Na de hectische slotfase stond er dus nog steeds 1-0 op het scorebord en was de vreugde bij DFC groot. Groote Lindt was het beter voetballende team maar de bal wilde gewoon niet in het Dordtse doel. Zaterdag staat er direct de volgende competitiewedstrijd op het programma en wordt SSS in Zwijndrecht ontvangen. Als Groote Lindt wederom dezelfde werklust op weet te brengen dan kan er met vertrouwen naar deze wedstrijd worden uitgekeken.