• Groote Lindt neemt een punt mee uit Gorinchem

• Op een keihard kunstgras werd er om 15.00 uur in Gorinchem afgetrapt voor de eerste wedstrijd in de dubbel tegen SVW. Direct was zichtbaar dat het kunstgras in het voordeel was de technisch begaafde "zaalvoetballers " van SVW. Groote Lindt stond direct onder druk en moest alle zeilen bij zetten om onder deze druk uit te voetballen. SVW liet een aantal grote mogelijkheden om te scoren onbenut. De Zwijndrechtse keeper hield de Lindt in de wedstrijd door een aantal mooie reddingen te verrichten. Toch waren er voor De Lindt ook mogelijkheden om te scoren nadat het elftal meer grip op het spel van de tegenstander had gekregen. Het was zoals verwacht SVW die de score opende. Na een voorzet vanaf rechts werd de bal prachtig direct ingeschoten:  1-0. Na de rust een meer geconcentreerd en feller Groote Lindt. Met werklust werden de duels aangegaan waarbij SVW steeds verder achteruit werd gedrukt. Een misverstand in de Gorinchemse verdediging werd dan ook direct door De Lindt afgestraft. Kevin van Pelt wist de bal te onderscheppen en de keeper te omspelen:  1-1. Na de gelijkmaker ontstond er een open wedstrijd die echt alle kanten had kunnen opgaan. Doelpogingen over en weer wat niet de spelkwaliteit maar wel de wedstrijdspanning ten goede kwam. Met nog 15 minuten te spelen was er het  debuut in Groote Lindt 1 van de JO17-speler Remco Bakker. Na het laatste fluitsignaal stond de 1-1 eindstand op het scorebord. Groot Lindt koesterde het behaalde punt en SVW treurde om de twee verloren punten.

A.s. zaterdag wordt SVW, in het kader van de dubbelwedstrijd, ontvangen op sportpark Bakestein (aanvang 14.30 uur). Na de wedstrijd wordt er door de jeugd het halfjaarlijkse lichtjestoernooi gespeeld.