• Groote Lindt JO9-2 tegen ASWH JO9-6

 • Om 18.27 uur is de aftrap van ASWH. De keeper kan de bal net oppakken als Han er hard tegen aan heeft geschoten. Met een veroverde bal van de verdediging en een voorzet van Mirre wordt de bal er ingeschoten door Han 1-0.

  Groote Lindt is goed aan het aanvallen en na een uitgooi van de keeper neemt Mirre hem aan en geeft hem voor op Nienke die hem netjes afrond en de stand is 2-0.

  Nu is ASWH in de aanval, maar ze stuiten op de verdediger Jayden Klootwijk, die geeft hem door op Jayden de Weert en die geeft hem voor op Nienke die hem weer netjes tussen de palen schiet.

  Een uitbal wordt gespeeld maar ASWH verovert de bal en zet de aanval in alleen stuiten deze op onze keeper Koen.

  De uitbal wordt weer ingedribbeld maar een oplettende keeper van ASWH houd de bal tegen.

  Een mooi samenspel is te zien op veld 3 en de spelers van Groote Lindt kunnen elkaar goed vinden.

  Wat een mooie actie van Jayden Klootwijk, hij houd de aanvalster van ASWH goed naast hem en kan op een paar meter van de goal de bal over de zijlijn schieten.

  Even een time out en de spelers lopen naar hun trainers.

  Het spel hervat en Jayden de Weert dribbelt de bal in, maar schiet net naast. Groote Lindt is volop in de aanval en verovert al snel de ballen.

  De keeper van ASWH gooit de bal in en Jesse verovert deze en schiet hem netjes in de linkerhoek. Een mooie schot van Jayden gaat rakelings langs de goal. Jayden Klootwijk probeert de bal te veroveren maar ASWH wordt sterker. Na de verovering van Mirre en een voor zet op Nienke gaat de bal net naast. Nu is ASWH weer in de aanval, maar de Koen staat weer goed en kan de bal netjes oppakken. Na balverlies gaat ASWH weer naar de goal van Groote Lindt, maar Groote Lindt blokt de aanval en gaat zelf richting de keeper, maar ook deze staat goed en houd de bal tegen. Maar niet veel later is een hard schot van Jayden Klootwijk onhoudbaar en staat het al 5-0! ASWH is weer aan de bal, maar na een uitbal fluit de spelleider op zijn fluitje, het is rust.

  Na een glas siroop en een tactiek bespreking van de trainers komen de Lindtenaren weer het veld op, nog even een dolletje voordat de wedstrijd met ASWH weer gaat beginnen.

  De wedstrijd gaat van start en Groote Lindt trapt af. ASWH heeft de bal al snel te pakken en gaat richting de goal, maar keeper Koen houd zijn goal nog schoon. In de aanval van Groote Lindt houd ook de keeper van ASWH de bal tegen van Jesse. De aanvallen gaan over en weer, maar van beide partijen valt er nog geen goal. Een corner van Han wordt net naast geschoten.

  Maar dan krijgt ASWH een vrije trap omdat de keeper de terugspeelbal oppakte. Met een mooi schot valt dan nu het doelpunt van ASWH.

  Na een scrimmage tussen ASWH, Nienke en Mirre verovert Groote Lindt de bal en spelen over naar Jesse, maar de bal gaat net naast de goal. Jayden Klootwijk verovert de bal van ASWH en een mooi schot wordt tegengehouden op de keeper. Het spel gaat verder en ASWH dribbelt de balin, Mirre verovert en schiet heel hard op de paal, Jesse kan de bal nu tussen de doelpalen leggen. ASWH gaat alleen op de goal af, maar schiet hem in de handen van de keeper.

  Het is weer tijd voor een Time Out.

  De keeper van ASWH mag beginnen. Mirre is al snel in duel met een aanvaller van ASWH en na wat over en weer spelen schiet ASWH net naast de goal.

  Na een indribbel wordt een voorzet van ASWH geblokt en Han is aan de bal, een mooi geplaatste bal op Jesse en hij kan weer scoren.

  Een speler van ASWH passeer drie spelen, maar schiet over de achterlijn. Koen ziet Jesse vrijstaan en met een steekpas op Jesse beland ook deze bal weer in het net.

  Een indribbel en de bal gaat over en weer tussen spelers van beide partijen, Han ziet een gaatje en valt terwijl hij scoort. De laatste actie is van Nienke als ze de bal indribbeld en scoort.

  Eindstand: 11-1.