• Groote Lindt JO9-1 – VVGZ JO9-3

 • Wie de kous past, trekt hem aan, toch? In de vroege ochtend was de eerste taak van JO9-1 om de kousen van Han te zoeken, met te kleine kousen voetballen is natuurlijk niet fijn.  Na wat speurwerk bleek dat Shane en Ruben er allebei 1 hadden. Gelukkig konden we nog op tijd wisselen en waren we op tijd klaar voor de wedstrijd tegen VVGZ. 

  Zou het deze week lukken om de ruime overwinning van vorige week te evenaren?

  Met Shane in de spits, Lennon op rechts, Han op links, Ruben in het midden, Sam achterin en Connor op het doel begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. 

  Binnen een minuut had Groote Lindt de eerste kans, maar helaas werd deze gemist. VVGZ hielp ons op weg door de score te openen met een eigen doelpunt. 

  Ruben zag zijn kans schoon om de score uit te breiden naar 2-0.

  Zou de onrust van de kousen invloed hebben gehad op het spel van Han? Want hoe goed hij het ook probeerde, zijn schoten van afstand gingen er maar niet in. Ondanks dat er goed werd samengespeeld en regelmatig op de goal geschoten, viel het volgende doelpunt maar niet. De keeper van VVGZ hield de ene bal na de andere bal uit het doel.

  Met een voorsprong van 2-0 gingen we naar de kleedkamer. 

  Na de rust kwam Lennon goed op dreef, al gauw scoorde hij de 3-0.  Ondanks dat Sam de gaten achterin goed dicht liep, kwam VVGZ er toch een keer doorheen en scoorde. 

  Direct na de time-out in de tweede helft scoorde Lennon met een mooi schot van afstand. Hierna pakten we het goede samenspel weer op. Connor hield de bal tegen en gaf deze direct mee aan Lennon, deze speelde hem naar Shane die in het midden stond. Shane verlegde de bal naar de linkerkant van het veld waar Han voor de juiste afronding zorgde!

  5-1 en we waren zeker nog niet klaar! Met nog 8 minuten te spelen bleef Groote Lindt veel in bal bezit. Ruben schampte de buitenkant van de paal, en Lennon schoot de bal er nog 2 keer in. 7-1 overwinning! De trainers Marcel en Dave hebben vast nog wel leerpuntjes in deze wedstrijd kunnen vinden. Maar de ouders vonden het een leuke wedstrijd om naar te kijken!