• Groote Lindt JO19-1 eindigt het seizoen met een uitwedstrijd bij Pelikaan.

  • Woensdag 30 juni om 20.30 zal onze 19-1 het opnemen tegen onze buren en deze “burenruzie” is dan ook gelijk het einde van het seizoen voor onze 19-1.

    Na een lange periode van alleen trainen en spelen tegen Groote Lindt teams heeft de 19-1 nog een leuke wedstrijd in het verschiet. De “burenruzie” met Pelikaan.

    Afgelopen zaterdag speelde 19-1 nog met 2-2 gelijk tegen vv Drechtstreek, onder wisselende weersomstandigheden, zon, warm, bewolkt, regen, drukkend warm en koel. De jongens hielden gelukkig ook hun hoofd koel en zo kon er een gelijkspel uit het vuur gesleept worden. Beide partijen waren aan elkaar gewaagd waarbij Drechtstreek iets de overhand had, uiteindelijk waren beide partijen blij met het gelijkspel. Het spel van de 19-1 geeft de trainers stof tot nadenken maar al met al een goede en solide partij van onze jongens. Wat wel genoemd mag worden is dat de keeper van 19-1, Mitchell van de 17-1 bij absentie van Edwin (blessure), heel goed stond te keepen met één foutje dat niet fataal was.

    Het lijkt erop dat het team nu al goed in balans lijkt te komen ook al werden er 3 spelers gemist, door blessures en werk. Gevraagd aan trainer-coach Sven Thijssen wat hij vindt van zijn team antwoord hij, “we moeten nog wel wat leren en schaven voor volgend seizoen maar de basis is al goed, de verdediging lijkt nu al solide, het middenveld werkt hard en is creatief en voorin hebben we slagkracht door slimme behendige spelers. Zij kunnen een actie maken of een ander vrij voor de goal zetten, zagen we afgelopen zaterdag eigenlijk te weinig.” Wat denkt hij van komende woensdag? “Dat zijn altijd speciale wedstrijden tegen de buren, ik ga ervan uit dat we dan wel ons spel kunnen laten zien dat wij graag willen en kunnen spelen. Het kan dan een interessante wedstrijd worden.” Hoe spelen jullie dan precies? “Dat zou ik graag willen vertellen maar het lijkt mij leuker als iedereen as woensdag komt kijken om het zelf te zien, het is in ieder geval fris voetbal met veel wisselingen.” Eindigt hij met een knipoog.

    Dus mocht je het voetbal nog niet zat zijn en je hebt as woensdag niets te doen kom dan kijken bij ons hoogste jeugdteam. 20.30 bij Pelikaan.