• Groote Lindt JO17-1 vergeet te scoren en verliest geflatteerd bij HSSC 61

  • In het verre Hei en Boeicoop wist Groote Lindt JO17-1 op een slecht kunstgrasveld vol modder niet te winnen van de plaatselijke trots HSSC 61. 

    Groote Lindt opende sterk. Met de wind in de rug werden de gastheren direct naar achteren gedrukt wat na een goede individuele actie na een paar minuten al een strafschop opleverde. Een uitgelezen kans voor De Lindt wat in de derde fase wel de complimenten ontvangt maar de punten aan de tegenstander laat. Helaas ging de bal over de goal en bleef het 0-0. Ondanks voldoende mogelijkheden waarbij hun trainer ook aangaf dat een 0-4 ruststand best reĆ«el was kwam De Lindt niet tot scoren. 

    In de rust is aangegeven dat met de tegenwind het vooral over de grond moet worden gezocht. Groote Lindt had het de tweede helft echter wel lastiger. Desalniettemin was de eerste grote kans wel voor De Lindt, maar deze werd slecht uitgespeeld en uit de daarop volgende counter kwam het elftal op een 1-0 achterstand. Dit zorgde voor een mentale knauw en HSSC 61 kon uitlopen naar een grotere score. Op 2-0 achter werd de aansluitingstreffer vanwege twijfelachtig buitenspel nog afgekeurd maar op 3-0 deed De Lindt eindelijk dan toch wat terug. Helaas was het slotwoord alsnog voor HSSC 61 en zo moest het team een 4-1 nederlaag slikken. 

    Groote Lindt zal terug moeten naar de basis van hard werken, het als team samen voetballen en het simpel houden om vervolgens weer de resultaten te halen die wel degelijk mogelijk zijn. Het elftal won van de huidige koploper, maar verloor onnodig de overige 4 wedstrijden. Zaterdag om 12:00 uur komt het team in actie thuis om 12:00 uur voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen Sleeuwijk JO18-1.  Klik hier voor de fotoreportage.