• Groote Lindt JO10-2 zet stijgende lijn door en viert mooie overwinning op Pelikaan

• Een klinkende overwinning van maar liefst 7-12. Jullie hebben  gespeeld als een hecht team.

Op voorhand een mooi duel waarbij de belangen voor beide partijen groot waren. Alles en iedereen stond op scherp op deze mooie maar frisse zaterdagmorgen. De trainers hadden de voorbereiding tot in de puntjes geregeld en familie Vollebregt had vrijdagavond een gezonde maaltijd verzorgd voor het hele team. Alle ingrediƫnten dus aanwezig!

De eerste wedstrijden van het seizoen werden geregeld in de tweede helft met ere en stijl verloren. Juist vandaag liet dit team met geweldig voetballers en voetbalsters zien dat ze na een 5-5 ruststand  ook een goede tweede helft kunnen voetballen.

Onder massale support floot de spelbegeleider om 8.30 voor het begin van de wedstrijd. Nienke was vandaag de aanvoerster en vanaf het begin werd er door Groote Lindt  "pressievoetbal" gespeeld en waren onze jongens  en meiden vooral voor het doel van Pelikaan te vinden. Dit leidde als snel tot de 0-1 door Jesse

Beide teams speelde de eerste helft zeer goed en ging met 5-5 aan de Ranja. De verdediging onder leiding van Koen, Jayden en Mirre stond als een huis, het team met Jacco, Jayden en Nienke op het middenveld was rustig aan de bal en speelde goed positiespel. Daarnaast was Jesse zeer efficiƫnt voorin en scoorde 10 keer.

In na rust bleek onze keeper Koen niet door te kunnen in verband met een blessure en deed Jayden Klootwijk de handschoenen aan. Onze meiden Mirre en Nienke gingen samen in de verdediging. Ze hielden het achterin goed dicht, waren stoer en moedig en vulden elkaar goed aan. Jayden, Jesse en Jacco zorgen voorin voor de doelpunten. Kortom het gehele team bleef keurig voetballen en knokte voor elke meter wat leidde tot een prachtige en sportieve overwinning.

Tot slot natuurlijk een spannende penalty reeks waar onze plaatsvervangende keeper Jayden  zijn kwaliteiten kon laten zien. Na het handje schudden met Pelikaan gingen de trainers en het team met een heerlijk gevoel richting kleedkamer.

Dit team speelt a.s. zaterdag thuis tegen Drechtstreek. Be there! Klokslag 9.45 uur, sportpark Bakestein Groote Lindt.