• Groote Lindt JO10-2 verlies nipt van VV Heerjansdam.

 • Nadat de oppermatige Oranjevrouwen vrijdagavond Mexico hadden verslaan met 2-0 stond er vandaag (zaterdag 6 april ) voor JO10-2 een derby op het programma, dit keer tegen Heerjansdam.  

  Aftrap was om 10.00 uur en de wedstrijd werd gespeeld onder prachtige omstandigheden. Onze jongens en meiden begonnen gemotiveerd aan de wedstrijd. VV Heerjansdam kwam echter zeer goed uit de startblokken en zorgde er helaas  voor dat Groote Lindt moeite had om het normaal zo oogstrelende combinatiespel te spelen..  Door 2 snelle uitbraken van Heerjansdam stond we al snel met 0-2 achter. De volgende periode was met name voor De Lindt en we gingen met 1-3 stand de kleedkamer in.  Hierbij werd genoten van een gezonde snack.

  Onze 5 jongens (Koen, Jesse, Jayden, Jayden en Jacco) en  2 meiden (Mirre en Nienke) begonnen uitstekend aan tweede helft. Echter Heerjansdam speelde ook goed waardoor er binnen een paar minuten een stand van 3-5 op het score board stond. 

  De 5-5 hing in de lucht??..anderzijds kwam Heerjansdam regelmatig gevaarlijk door. Door zeer sterk keeperswerk van Koen en goed verdedigen konden nieuwe doelpunten worden voorkomen.  Desondanks bleef Heerjansdam de bovenliggende partij. 

  We zien dat ‘ons team’ elke week veelzijdiger, completer en technischer wordt. Op fysiek gebied is er nog genoeg te winnen. Onder het motto de jeugd heeft de toekomst stond de heer Neeskens langs de lijn. Vanaf de zomer 2020 is de heer Neeskens in principe de hoofdtrainer van Groote Lindt 1.

  Onder de leiding van een uitstekende spelbegeleider was de eindstand 4-8. Tot slot natuurlijk een spannende penalty reeks waar onze keeper Koen zijn kwaliteiten liet zien. Na het handje schudden ging dit hechte team richting kleedkamer. Trots, trots en nog eens trots op deze kanjers en hun fanatieke aanhang. Het aantal opa’s en oma’s neemt met de week toe.

  Zaterdag a.s. staat de volgende derby (vv Pelikaan) op het programma. We rekenen natuurlijk op veel supporters
  bij deze thuiswedstrijd.