• Groote Lindt JO10-2 V.S SSW10-2

• Eigenlijk stond er voor JO10-2 geen wedstrijd op het programma. Maar afgelopen zaterdag werd de inhaalwedstrijd tegen SSW gepland.  Gelukkig was bijna ons hele team paraat om op deze mooie zaterdag ochtend te spelen.

Voordat we aan de wedstrijd begonnen kregen we vanuit de sneeuw nog een succeswens van Nienke, die deze wedstrijd werd vervangen door Devon.

Na een goede warming up begonnen we om precies 10.00 aan de wedstrijd. In het begin ging de bal redelijk in evenwicht van de ene naar de andere helft.

Maar het was Groote Lindt dat in de 4e minuut het eerste doelpunt maakte.  Vooral voor de eerste time-out kon SWW aardig meekomen.  We gingen uiteindelijk rusten met een 7-4 voorsprong.

Na de limonade werd de voorsprong binnen 3 minuten uitgebreid naar 6 doelpunten verschil.

SSW probeerde aan het eind nog wat terug te doen, vooral met afstandsschoten. Echter Koen liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en daardoor kwam Groote Lindt ook niet meer in de problemen.

Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd met 13-7. Een mooi resultaat.  Op naar de volgende wedstrijd op 9 maart uit bij ASWH.